Bu Nasıl Bir 'Çekiş Gücü'dür...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,288
Ynt: Bu Nasıl Bir 'Çekiş Gücü'dür...

Arkadaşlar video eklemeyi nasıl yapıyorsunuz.Adım adım nasıl yaptığınızı yazar mısınız?

Etiketler

Aşağıda linkini verdiğim "Paylaşım Sitelerinden Foruma Video Eklemek" başlığı size yardımcı olacaktır.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=36296

Çook acemice bi iş olmuş..
O kadar sert hamlelerle çekmeye kalkarsan karton araba gibi dağıtırsın..
Gülmemek elde değil.. ;D ;D

bu olayın benzerine şahit oldum
bir şahin yolda kalmış kamyonla çekecekler halatları yok beni durdurdular trafik setindekini verdim çekebilirse kullanın dedim
ben arabayı park ederken bunlar çekmeye başladılar allah muhafaza şahinin önünü tamamen aldı götürdü alt daki demirleri felan komple koparttı bir kötü oldularki ikiside sormayın tabi bende nereden verdim halatı diye

Arkadaşlar ben yeni gördüm belki forum içinde bir yerlerde daha önce paylaşıldı ama beğendiğim için sizlerle paylaşalım dedim buyrun.

http://www.facebook.com/home.php?#/video/video.php?v=108619895818099&ref=nf

çeken araba değil çekilin araba koftiymiş kesin çin malı yoksa dağiılmazdı kağıt gibi..... ;D

Ya olmaz böyle bi kazmalık.. baktıkça halen gülüyorum ;D ;D
Halbuki 3 kişi dayansa çıkardı o araba..

'Bu nasıl bir çekiş gücü diyorum' :D

veee gülüyorum ;D ;D

hakikaten yazık olmuş...

iyi olmuş öyle ufak tefek arabalarla her yere girmesinler. Her gittiğim piknikte araba çekmek zorunda kalıyorum :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

SON KONULAR

Geri