Ynt: Bu Magnum'u Almak Üzereyim Tavsiye ve Yorumları Bekliyorum
herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.herkes iyi dilekleri için çok saolsun.kendimle beraber sizlerinde kazasız belasız sürüşler yapmanızı dilerim.
aracı biraz daha tanımak için heyecanla mersin trafiğine de girdim.daha bugün aldım ama o yorgunlukla sahile inme fırsatı, bozuk yollardan gitme imkanıda buldum.bozuk yollarda tık ses yok.kapı ayarlarında falan maşallah hiç bişey yok.en çok hoşuma gidende kapıyı kendi haline bırakıyorum kapı kendi hızı ile kapanıyor.aracım görünüş olarak çok hoşuma gitti.rengini sevemem diyodum ama daha ilk günden bu korkumu aştım.zaten kırmızıdan çok gri var.malüm ankara mersin arası gelince aracım biraz tozlandı.dedim bi yıkatayım.verdim yıkamaya bende geçtim aracın karşısına çay içiyorum.yıkamacı çocuk kenarlarını güzelce yıkadı iş geldi üstüne.basamağa basacaktı baktı ben bakıyorum.gitti bi sandalye buldu geldi öyle yıkadı.abi bu ne yaa tank gibi diyor.yani benimde demek istediğim araç gerçekten orjinalinden yüksek.ilk kalkışlarda biraz ağır gibi mantıklı düşününce bi arazi aracı için hiçte fena deyil.araçta kullanılan malzeme çok iyi.resmen kaporta kısmı taş gibi.en çok hoşuma giden şeyi paylaşmak istiyorum.aracı kullanırken motor kaputunun üzerindeki havalandırmanın görünmesi çok güzel oluyor.bide süspansyonu çok rahat.çukurlarda biraz yavaşladınmı hoplama olmuyor.
gelelim vergi kısmına.
daha önceki mazdama 2010 ocak ayı için 610 tl ödedim.mıtsubishide aynı 610 tl.ama arada bi fark var.mazdanın kasko bedeli 26,700 mıtsubishinin ki ise 20,700.
bildiğiniz üzere aracın vergisi aracın kasko bedelinin %5 ini geçiyorsa bir alt sınıftan ödüyoruz.bu mazda da geçmedi ama mıtsubishinin vergisi aracın kasko bedelinin %5 ini geçiyor.yani 20 binin 100 de 5 i bin tl ama aracın vergisi 1220 tl oluyor.yani dilekce ile mıtsubishinin vergisini bi alt sınıftan ödeyecem.buda tanesi 610 tlden 407 tl ye düşüyor.