Bu Magnum'u Almak Üzereyim Tavsiye ve Yorumları Bekliyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hilüxcü osi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 61
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,583
Ynt: Bu Magnum'u Almak Üzereyim Tavsiye ve Yorumları Bekliyorum

ben mersinliyim.nasipse telefonda hayırlaştık.bu gece saat 12 de ankara otobüsüne 5 litre şalgam ve 1 kilo cezerye ile birlikte yola çıkıyorum ;D

bi aksilik olmassa yarın bu saate mersine gelmiş olurum tekrar.size daha detaylıda bilgi vermiş olurum.mesala motor sesi rahatsız edicimi , yakıtı ne , konfor nasıl vs.

Etiketler

Hayırlı olsun, haberleri bekliyoruz :D
Yarın nickinide L200cü osi yaparsın herhalde:smiley:)

teşekkür ederim.yarın bu saatte ALLAH tan bi manilik olmassa haber vermiş olurum.hayırlısı ile sağ salim bi gidip geleyim.

bu aracı alabilmek için bu kadar güzel bi arabayı sattım.

ATTACH]

Ekli dosyalar

• DSCN5352.jpg
    DSCN5352.jpg
    80.4 KB · Görüntüleme: 562

ATTACH]

Ekli dosyalar

• big_206882559dr.jpg
    big_206882559dr.jpg
    67.9 KB · Görüntüleme: 361

çok şükür gittim geldim ankaraya.dün almak üzereyim diyordum bugün aldım getirdim mersine.araç çok titiz kullanılmış hiç yorulmamış bir araç.

daha önce toyota hilüx 4x4 mazda b-2500 4x4 gibi araçlar kullandım.son kullandığım mazda ile kıyaslamak istiyorum.mazda dan artıları ve eksileri var.tabi bu habsettiğim olay

uzun yolda.mesala mazda çok daha seri.sonra çok daha çabuk hızlanıyor ama mıtsubishi biraz daha yavaş hızlanıyor.sollamalarda mazda daha rahat.bastığın an fırlıyor.mıtsubishide

daha temkinli olmak lazım.yakıt daha fullemedim ama kanımca aynı.yani belkide arada çok çok az bi fark olabilir.mıtubishide farkettiğim artılar ise.mazda dan kabin içerisine

daha az ses alıyor.içeriye nerdeyse ses duyulmuyor gibi.kabortası daha sağlam tabiri caisse taş gibi.arka koltuğa in bin daha kolay.içi biraz daha geniş.arka kısım daha az hopluyor

koltuklar kullanılan kumaştanmıdır nedir daha rahat.içeride kullanılan malzeme daha estetik daha üst düzey.arazi vitesi mazda da solda idi ama mıtsubishide sağda.bana göre çok

mantıklı.motorunkaputunun içi çok çok dolu.mazda da boş gibiydi magnuımda her yer dolu.eğim socaklık göstergesi çok iyi bişey.dış görünüş ise.mazda önden bakıldığında

taksi gibi duruyordu ama magnum daha sert daha kışkırtıcı daha yırtıcı daha çok jepe benziyor.çift renk oluşu ap ayrı bişey.kullanım konforu olarak birbirine benziyor.

ama mazda da hiç fena deyildi.defransiyel kilidi olması insana ayrı bi güvence veriyor.mazdanın ısıtma bujilerini deyiştirmeme rağmen magnum daha kolay çalışıyor.

magnumun kapısı taksi kapısı gibi parmağımla itekliyorum ve kapanıyor .evet iki aracında art ve eksileri var ama neresinden bakılırsa bakılsın magnum ciddi manada

rangerden ve aynısı olan benimde kullandığım mazda dan bir adım belkide 3-5 adım önde gibi görünüyor.yakın zamanda arazi kabiliyeti hakkında da çok kısa bi zaman

sonra daha detaylı bilgi veririm.şimdi 2 tane resim ile aradaki farkı sanırım dahada iyi anlatmış olurum.

[b] bu magnumun motor aksamı

[ATTACH=full]111427[/ATTACH]

Ekli dosyalar

• big_206882550cz.jpg
    big_206882550cz.jpg
    66.5 KB · Görüntüleme: 368

[b] buda mazdanın ve aynısı olan rangerin motor aksamı.

[ATTACH=full]111428[/ATTACH]

Ekli dosyalar

• DSCN5322.jpg
    DSCN5322.jpg
    91.8 KB · Görüntüleme: 337

Hayırlı olsun, iyi günlerde kaza bela olmadan, bol çamurlu günlerde kullan :D

çok saolun çok teşekkür ederim.inşallah hayırlı olur.

sizi buraya bir alalım önce ;D
aramıza hoşgeldin, umarrım memnun kalırsın.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=17840.0

BEN 4 YILDIR MAGNUM KULLANIYORUM ALIRKENDE ÇOK ARAŞTIRDIM 350 BİN KM GEÇTİM YARISINDAN ÇOĞU ÇAMUR İÇİNDE YENİ GELECEK AMOROK U BİLMİYORUM AMA ŞUAN PİYASADA L200 DEN DAHA İYİ BİR KAMYONET YOK ÖSTERDİĞİN ARAÇ ÇOK TEMİZE BENZİYOR HAYILISI OLSUN

st' Alıntı:
BEN 4 YILDIR MAGNUM KULLANIYORUM ALIRKENDE ÇOK ARAŞTIRDIM 350 BİN KM GEÇTİM YARISINDAN ÇOĞU ÇAMUR İÇİNDE YENİ GELECEK AMOROK U BİLMİYORUM AMA ŞUAN PİYASADA L200 DEN DAHA İYİ BİR KAMYONET YOK ÖSTERDİĞİN ARAÇ ÇOK TEMİZE BENZİYOR HAYILISI OLSUN
Selam :smiley:
AMOROK nedir bilgi verebilirmisin?

osman kardeş hayırlı uğurlu olsun çok doğru bir tercih yaptın kesinlikle şüpen olmasın.ben 3 senedir kullanıyorum ikinci l200üm bundan sağlamı dayanıklısı yok.fiyatınada kafan takılmasın kimse temiz bir aracı çok şıkışmazsa ucuza vermez.ben aralık ayıda 2001 model l200 ümü 23000 tlye verdim.sonuçta mal müşteriye satılır.2005 modelede 30000tl verdim pişman değilim arac 26000 km de idi neyse.tekrar hayırlı olsun kazasız belesız kullan..

Osman hayırlı olsun, sonunda sen de L200 sahibi oldun :smiley: Güle güle kazasız belasız bol çamurlu günler dilerim.
Aracına gelince... her yönüyle mükemmel kondisyonda bir araç gibi görünüyor. Ama en çok senin içine sinmiş olmasına sevindim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri