alper soykan' Alıntı:iyi günler herkese. arkadaşlar fena gaza geldim. yardımınıza ihtiyacım var. becce 4inç kit spacerden sonra hiç beklemeden 2.jant takımı ve lastiklerimi almaya karar verdim. yani alacağim lastiği sadece offroada çıkarken kullanıcam.
şimdi lastik olarak 215/75/15 takabiliyorum. 3 seçenek buldum. fikir ve deneyimlerinizle yön verin tercihime.
1. kumho (marshal) kl 71 = 250 tl.
2. maxxis 753 = 220 tl.
3. bf mt (diğerlerine göre çok pahalı) 350 tl.
freelander99' Alıntı:250tl kumho mu , marşal mı?
marşal kumhodan daha ucuz oluyor.
maxis in fiyatı iyiymiş, baktığımda diş aralıklarının daha sık olduğunu gördüm, eğer öyleyse yapışan çamuru yüzeyden atması daha zor olabilir. hem merkezi hemde yanal dişler çok sık gibi gözüküyor resimde
bu arada ön tamponu alttan sıkıca sabitlemen gerekecek, yoksa ilk çarptığın yerde lastiğe sürtmeye başlayacak.
alper soykan' Alıntı:selam ayberk. marshall fiyatı 250 tl. becce kiti taktırırken ön çamurluğuda içten traşlatmıştım. ön hazırlık
maxxisi öneren arkadaş şimdiye kadar gördüğü en sessiz mtlerden biri olduğunu hatta kl71e göre çok daha sessiz olduğunu belirtmişti. seninde dediğin gibi dişler yakın olduğu için sanırım. galiba maxxis mt görünümlü at lastik