Bu Hafta, Düzensiz Ama Güzel Bir Gezi Yaptık. (20140126) - Görseller

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 116
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,900
Ynt: Bu Hafta, Düzensiz Ama Güzel Bir Gezi Yaptık. (20140126) - Görseller

alper soykan' Alıntı:
Evet jantşar çok güzel görünüyor ancak 15" inustune cıkıp ayna mahruti ile oynamayacağim. Tesekkurler
Jant büyürse ayna mahruti değiştirmenize gerek yok. Lastik çapını aşırı büyütürseniz ayna mahruti gerekir! Bilgi olarak yazdım karar sizin hayırlısı olsun.

Etiketler

alper soykan' Alıntı:
Evet jantşar çok güzel görünüyor ancak 15" inustune cıkıp ayna mahruti ile oynamayacağim. Tesekkurler
Lastik işi tamam mı abi fark çok tak kl71 leri gitsin

kız babası' Alıntı:
Ooooo gençler lopezemi gidiyoruz
Dinçer kardeşim öyle diyor yoğun çamur olsun diyor öyle küçük çamura dalmam diyor yani Lopez de Lopez diyor başkan anlasana ;D ;D

HASAN_5434' Alıntı:
Lastik işi tamam mı abi fark çok tak kl71 leri gitsin

çok saol hasan. yönlendirdiğin artvin ticarete sipariş verdim kl71ler cumartesi günü takılıyor.

devit3' Alıntı:
7,30 kadar dükkandayım.
gamasta karakaş mobilya .kubale kapak dünyası ..beklerim.
Dün akşam güvenliğede sormama rağmen karakaş mobilya diye bir yer bulamadım :(

ben kl71 kullaniyorum marshall yuksek hizlarda bile ayaginizi gazdan kesmediginiz surece titreme yok.lastik alirken balans olayi onemlidir aracin gittigi hiz araligina bakmak gerekir.ben kl71 le 120-140 hizda yapiyorum araziyede giriyorum.balatalarin orasi bosluk yapabiliyor,bazi araclarda lpg devreden cikiyor titresimden dolayi abs beyni ariza gosterebiliyor rot baslari amortisor zayiflayabikiyor.bunlarida goz onunde bulundurun derim

oguzhan3434' Alıntı:
ben kl71 kullaniyorum marshall yuksek hizlarda bile ayaginizi gazdan kesmediginiz surece titreme yok.lastik alirken balans olayi onemlidir aracin gittigi hiz araligina bakmak gerekir.ben kl71 le 120-140 hizda yapiyorum araziyede giriyorum.balatalarin orasi bosluk yapabiliyor,bazi araclarda lpg devreden cikiyor titresimden dolayi abs beyni ariza gosterebiliyor rot baslari amortisor zayiflayabikiyor.bunlarida goz onunde bulundurun derim

güzel bilgilendirmeler için teşekkürler.

Konuyu geç te olsa fark ettim.
Geçenlerde okkalı bir masraf çıkaran jimny'nin bunlardan biri olduğu anlaşılıyor.
Ben derim ki normal, böyle kullanmaya devam ederseniz masrafın devamı da gelecektir.
Zevk renk meselesi tabi ;)

Araçlarımızı HUDOFF ruhuna harcıyoruz.. Eskilerden, tecrübesi yüksek abilerimizden birisi, bizim ile bir geziye katıldıktan sonra; "Ben, bu kadar çok gazlayan başka bir ekip görmedim." dedi. Kabul, biraz işin çokunu çıkarıyoruz. Yapmayacağız, diyoruz ama tüm sözler araziye girinceye kadar. Araçlardan önce biz gaza geliyoruz demek ki. ;D
Bu arada masraf çıkaran Jimny konusu sanırım bana ait..

Çok güzel ve keyifli bir etkinlik olmuş.
Zevkle izledim.
Selamlar.

Araçlarımızı HUDOFF ruhuna harcıyoruz..

Hmm, böyle yaptığınızı devlet baba görürse yakında gümrükten içeri jip kılıklı hiçbirşeyi sokmayacak :D Hali hazırda da sokmamak için elinden geleni yapıyor ama sizi gördü mü komple yasaklayacağına eminim :D

lynx255' Alıntı:
Araçlarımızı HUDOFF ruhuna harcıyoruz.. Eskilerden, tecrübesi yüksek abilerimizden birisi, bizim ile bir geziye katıldıktan sonra; "Ben, bu kadar çok gazlayan başka bir ekip görmedim." dedi. Kabul, biraz işin çokunu çıkarıyoruz. Yapmayacağız, diyoruz ama tüm sözler araziye girinceye kadar. Araçlardan önce biz gaza geliyoruz demek ki. ;D
Bu arada masraf çıkaran Jimny konusu sanırım bana ait..

e gaza gelip keyfini çıkarmadıktan sonra, aman arabaya zarar gelmesin diye sakin sürünce de işin zevki nekadar çıkar ki?

2 sorum olacak:
1. masraf çıkaran derken neler yapıldı araba üstünde.
2. lastiklerin nedir?

sakyuz' Alıntı:
Konuyu geç te olsa fark ettim.
Geçenlerde okkalı bir masraf çıkaran jimny'nin bunlardan biri olduğu anlaşılıyor.
Ben derim ki normal, böyle kullanmaya devam ederseniz masrafın devamı da gelecektir.
Zevk renk meselesi tabi ;)

okkalı masrafın tolere edilmesi mümkün. bu işte 2 nokta önemli, zaman ve para. zamanın varsa araştırıp bularaktan masrafı düşürmek mümkün. diğeri para, bakım için mutlaka bir bütçe ayırmak zorundasın.

sonuçta aracı zor şartlarda kullanıyorsun ve bu keyifli bir iş.

sorun ve masrafı yaratan kullanım yeri değildir, önlem derecesidir. birazda kullanım şiddeti önemli.

ne kadar yalıtım yaparsan, o kadar az masraf çıkar. birazda teknik sistemleri bilip ona göre aracı korumak gerekli.
uzun süre suda bekletmemek, çok derine girmemek , araç alt kısmını çamura karşı yalıtımla kapatmak , dik rampada yolda kaldığında aracı çok zorlamamak vb.

devlet baba ötv yi arttırdıkça eminim daha çok jip satılsın ister. ne kadar para, o kadar ayakkabı kutu, şey pardon vergi diyecektim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,779
Kayıtlı Üye Sayımız
166,596
Kaydolan Son Üyemiz
Baybarss

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR