Gezime Busa'dan yola çıkarak Foça'ya gittim. En büyük hatayı planlama ve araştırma yapmadan yola çıkmakla yapmışım bunu ilk günden öğrendim. 6.5 mt.lik araç ile yer aramak bir hayli zor oldu.
Foça'da İngiliz burnunda üç gün kaldım, oradan Sığacık Akarca'ya geçtim ve belediye plajında 4 gün geçirdim. wc plajdan su sitenin çeşmesinden elektrik güneşten
keyfim yerindeydi.
Sonraki durak Didim Akbük. Sezon sonu olduğu için kimseler yok sakin huzurlu bir ortam dı buraya bir hafta kadar zaman ayırdım.
Bodrum Gündoğan'a geçip akraba ziyareti ve günübirlik geziler ile 8 günüm geçti. Oradan çok methini duyduğum Fethiye Katrancı koyuna geçtim. Müthiş bir doğa harikası yer ancak tesis olarak çok kötü ve pahalı bir daha gitmem.
Değişmez durağım Fethiye Ölüdeniz'e uğramadan dönemezdim 3 gün ayırdım oraya
Kamp yeri olarak müsait olan bir sokağa çekip kaldım.
Bir kaç kez daha evvel gitmiş olduğum Marmaris Selimiye'ye uğradım, herhalde Türkiye 'nin en pahalı yeridir. Oradaki bir dostumun dediği gibi "Selimiye'den ev alacağına git Paris'ten al cebine para kalsın"
Yavaş yavaş dönüş yoluna koyuldum ve yol beni İzmir Şirince'ye götürdü. Gerçekten şirin bir yer iyi ki gitmişim.
Ve ver elini Bursa...
Bu geziden bir çok ders çıkardım, en önemli ders yola çıkmadan planlama ,araştırma yapılıp tecrübesi olan kişiler danışmak şart.
Tabii bu arada karavanda gözlemlediğim ufak tefek noksanlar veya tadilat gerektiren yerler var. Onlarıda zamana yayarak gidermeyi düşünüyorum.