Bu Defender Hakkında Bilgisi Olan?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bor Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,355

bor

ama arkadaslar iyidir...
Yer
istanbul
selamlar,

ilandaki defender hakkında bilgisi olan var mı merak ettim. her ilan için buraya konu açılmaması gerektiğini biliyorum. açmamın sebebi ilan tarihi 25 mart olmasına ragmen bakan kişi sayısı 16860 olması.
ilan mı değişti yoksa gören ilanı mı merak etti bunu anlamak için daha önce bilgisi olanlar muhakkak vardır diye yazdım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-arazi-canavari-110luk-dizel-defender-86310665/detay

araç fiyat olarak uygun ve temiz görünmekte fotolarda. düz dizel alıp sonrasında BD-30 kullanmak isteyen biriyim.

teşekkürler.

Etiketler
ilan tarihi daha eskidir yeni güncellendigi icin tarihi yeni ancak bana göre fiyatı cok fazla bakan sayısı 200 000 olur derim ben

yazılanlar doğruysa 5.000 civarı vinç, içi yapılıysa, koltuklar, döşeme falan, piyasadaki 13-14 binlik araçlardan daha mantıklı geldi.

bir yapılı defender almak her zaman en mantıklı işdir.. çünkü toplama çok zahmetli ve masraflıdır en kötü düz dizel defenderi 9000 tl aldığınızı düşünün 35.000 tl para harcasanız yinede istediğiniz gibi olması mümkün değil banada yapılı mantıklı geliyor...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,781
Kayıtlı Üye Sayımız
166,597
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

SON KONULAR

Geri