Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aracımın ismi dakar oda dakar Rallisi logusundan geliyor ismi dakar oldu gitti dakarıı adanadan birinden alacaktım param eksikti adamda beni beklemedi başkasına sattı aradan 3 ay geçti adam arabada memnun kalmadı aracın ilk sahibi beni aradı arabayı satan menun değil satıyor alacan mı diye bende babama söyledim babam bu arada tır şoförü tıra yükledi getirdi dakarın ilk haLi berbattı zamanla toparladım şarj dinamosunu değiştirdim fren sistemin değiştirdim havalı fren yaptım yeni jant aldım 4 lastik aldım geniş taban portatif bagaj yaptım plakaları app yaptım yan kapıları değiştirdim camları krikolu camlara film çektim dakaraa logo ve yazılar yapıştırdım arka ve öne sis farı taktırdım ön far korumalıklarını taktım şuanda da dakardandaa gayet memnunum hakkaride gezmediğim dağ yayla kalmadı şuana kadar beni yolda bırakmadı