Ynt: Bu da Benim Defender'im
Merhaba.....İster resmini çizmek olsun..ister oyuncağıı,, yada model olanı olsun..ister hayali olsun...istersede gerçeği olsun....Bizilerin tarzındaki insanlar için hepsi birer zevk ve dinlenme sebebi ,,vede tabiki hobi...Hemde hobilerin en güzeli...Heleki Land rover..Yeri bambaşka...Çünki hangi yaşta olursak olalım..hepimiz.. onları belgesellerde..macera filmlerinde...afrikada ..çöllerde..heryerde gördük ve görmekteyiz......Tabiki Toyata land cruıser.....Nıssan Patrol.......Hummer......Mıtsubıshı pajero.....mercedes G gibi araçlarda günümüzün kuvvetli arazi araçları olmuş olsada...Land rover.... birde jeep cj serisi ...televizyonlu yılların başlamasından bu yana özellikle belgesellerde hep dikkatimizi çekmiştir...Ve derkende ordumuzda..resmi kurumlarımızda kullanılmaya başlaması ..nihayette ihaleler ile satılarak ....artık kolay ulaşılabilir olması...Yerli üretim olması.. parça bolluğu...İstediğimiz şekilde üzerinde değişiklikler yapabiliyor olmamızda hep onu bizlere cazip kılmaktadır.......Bende bir şeyler paylaşayım istedim......Çizimlere devam..gayet başarılılar...Hoşçakalın..