bu araçlar hakkında ne dersiniz?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gokaf Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,814

Etiketler
Ynt: bu araçlar hakkında ne dersiniz?

Madem bütçeniz sınırlı ve ilk aracınız olacak , benim naçizane tavsiyem yıpranmamış , temiz 5.2 ZJ veya wj 4.7 almanı tavsiye ederim sonuçta mazot da pahalı , lpg li V8 kadar yakarsın ve 2.7 nin masrafıda daha pahalı olur.
 

Ynt: bu araçlar hakkında ne dersiniz?

ÜStadım acayip ucuz kurtulduğum bir lpg maceram var ve fobi derecesinde ...haklısın etrafat taks,lerin hepsi lpg li mazot ucuza gelse onlarda mazotlu olurdu ama fobi işte fobi :(
 

Ynt: bu araçlar hakkında ne dersiniz?

prins yada teleflex olmadığı sürece lpgler de hep sorun oluyor.durduk yere stop ediyor zırt pırt check engine de cabası.aldesa var ben aldığımda üzerinde idi .beynini değiştirdim yine aynı. 2004-2005 2.7 düşünüyorum bende.
 

Ynt: bu araçlar hakkında ne dersiniz?

yarın bir tanesini servise ekspertize sokacağım bakalım
 



Ynt: Yeniden aranızdayım!

Selamlar oncelikle ilk jeep iniz olacagi icin ins sorunsuz bir jeep bulmanizi temenni ediyorum... Bende jeep almayi dusundugumde ilk olarak CRD 2.7 uzerinde durdum fakat bana temizi denk gelmedi ve kime sorsam masrafi agir olur benzinli al dediler (fazla yol yapmayacaksan gerek yok dediler) bende gunluk en fazla 25 km yol yapiyorum 2008 yilinda WJ 4.7 2001 model jeep imi aldim cok memnunum bakimlarini yaptrnca sorun cikarmiyor...
 

Ynt: bu araçlar hakkında ne dersiniz?

2004 2.7 crd 165000kmde bir overland aldım. Ekspertizinde aracın orjinal olduğu değişen parçası olmadığı söylendi. Motor ve şanzuman için oldukça ayrıntılı incelediler. Yol testine çıktılar. Bir iki yerinde çiziklerden dolayı boya olması (kaputun önkısmı,çamurluklar ve bir kapı) biraz canımı sıktı ama götürüdüğüm diğer kaporta ustalarından bazıları boya olmadığını söyledi, bazıları ise sadece lokal bir boya göründüğünü söyledi. Tramer kayıtları ve servis kayıtlarına görede aracın km si orjinal ve kazası yok (200-300 ve 500 tl lik ufak hasarlar var) Araç bana çok değişik geldi. Tanışma alışma sürecindeyiz. Belli bir süre sonra sorulara başlarım....İlk izlenim güçlü ve keyifli ancak iyi yakıyor gibi (daha önce 2.4 d volvo s 60 vardı).HAdi hayırlısı inşallah şansıma beni çok üzmez.Yılda 20 -25 km kadar yol yapan biriyim. İkizler var. Bağajı ve arkası bize çok ideal geldi.
 


Ynt: bu araçlar hakkında ne dersiniz?

BU arada izmirde güzel bir özel servis bilen var mı yoksa orjinal servise gitmek mi gerek ???? bilen var mıdır?
 

Ynt: bu araçlar hakkında ne dersiniz?

aman 5.2 alırken dikkat,10.000 tl ye satanı bile gördüm aldıktan sonra servet harcarsınız.temiz içine para harcanmış biraz fazla fiyat ancak ilerde az masraf olarak size dönüş yapacaktır.
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,489
Mesajlar
1,518,738
Kayıtlı Üye Sayımız
172,145
Kaydolan Son Üyemiz
compozer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst