Bu Araç Hakkında Yorum Alabilir Miyim?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan stater Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,494

stater

Ana Kamp
Merhaba tekrar, 4x4 aracımı sattıktan sonra, camper arayışıma girdim. 4x4 ve yüksek tavan olması benim için önemli özellik. Malum sitede 716891280 ilan numaralı 4X4 FORD TRANSİT 2011 140T350 KLİMALI-WEBASTO-DİZEL JENARATÖRLÜ ilan başlık bir araç var. Deneyim sahibi arkadaşlar yorum yapabilirlerse sevinirim. Olumlu olumsuz. Teşekkürler. 1-2 kişilik sade bir camper var kafamda.

Etiketler
Merhaba tekrar, 4x4 aracımı sattıktan sonra, camper arayışıma girdim. 4x4 ve yüksek tavan olması benim için önemli özellik. Malum sitede 716891280 ilan numaralı 4X4 FORD TRANSİT 2011 140T350 KLİMALI-WEBASTO-DİZEL JENARATÖRLÜ ilan başlık bir araç var. Deneyim sahibi arkadaşlar yorum yapabilirlerse sevinirim. Olumlu olumsuz. Teşekkürler. 1-2 kişilik sade bir camper var kafamda.
Bahsettiğiniz arac neredeyse bir yıldır orada satılıkta, ben de niyetlenmiştim, yetmiş küsür istiyorlardı, yaklaşık on bin düşürmüşler fiyatı, geçen hafta bakmıştım. altmış küsüre inmişlerdi, daha önce transit kullanmadım, artısını eksisini bilemem ancak aylardır satamayıp altmışlara indiklerine göre ederi daha da az olmalı, aynı adamlar aynı arabanın (modeli vs aynı, 4x4 olmayanlarını) aynı günlerde (geçen yıl Kasım ayında) 34-36 gibi rakamlara verdiler, onlara da müşteri olmuş, pazarlığa dahi girmiştim. 4x4 olduğu göz önüne alınınca elli gibi bir değeri olabilir. Ama ford'un dört çekerinin performansı, sıkıntıları varmıdır, varsa nedir hiç bilgim yok. Bu arada unutmadan, karavan yapılacaksa araçtaki jeneratörün hiç anlamı önemi yok, karavan amacıyla alınacaksa sökülecektir, jeneratör de 2.el olarak satılabilinir.

Bahsettiğiniz arac neredeyse bir yıldır orada satılıkta, ben de niyetlenmiştim, yetmiş küsür istiyorlardı, yaklaşık on bin düşürmüşler fiyatı, geçen hafta bakmıştım. altmış küsüre inmişlerdi, daha önce transit kullanmadım, artısını eksisini bilemem ancak aylardır satamayıp altmışlara indiklerine göre ederi daha da az olmalı, aynı adamlar aynı arabanın (modeli vs aynı, 4x4 olmayanlarını) aynı günlerde (geçen yıl Kasım ayında) 34-36 gibi rakamlara verdiler, onlara da müşteri olmuş, pazarlığa dahi girmiştim. 4x4 olduğu göz önüne alınınca elli gibi bir değeri olabilir. Ama ford'un dört çekerinin performansı, sıkıntıları varmıdır, varsa nedir hiç bilgim yok. Bu arada unutmadan, karavan yapılacaksa araçtaki jeneratörün hiç anlamı önemi yok, karavan amacıyla alınacaksa sökülecektir, jeneratör de 2.el olarak satılabilinir.

Çok değerli yorum/fikirleriniz için teşekkürler. Evet (korsan) karavan olarak (başlangıçta) düşünülüyor.

Merhabalar
5 sene çeşitli markaların 4 çeker araçlarını kullandım ve şu an 13 m3 ducato kullanıyorum gayette memnunum
eğer amacınız hafif offroad ise öne bir vinç eklerim lastikleri at yaparım dağ tepe gezerim ozaman öyle bir araç düşünülebilir.ama değilse senede kaç kere kamp yaptığınız yerde normal araçla gidemeyeceğiniz yer çıkacak ,diyorsanız 4x4 olsun bazen kullanırım ozaman o araç çok pahalı ,kullanışsız,ve gereksiz o paraya psa grup bir araç alıp içini bile yaparsınız vede daha konforlu olur çünkü psa'larda genişlik 190'ı buluyor

Sayın yücel1969 ,
Yorumunuz ve öneriniz için teşekkürler.

4x4 daha çok kış (kar/çamur) koşulları için düşündüğüm bir şeydi. Sabah kalktığımda bir kar ya da çamurla karşılaştığımda sıkıntı yaşamamak içindi. Ama dediğiniz gibi, PSA grubuna yöneldim. Araç bakıyorum. Araç bulma işi apayrı. Araç bulduğumda konu açıp gelişimleri paylaşmayı düşünüyorum.
Yapılı araçta baktım, ama vazgeçtim. Özellikle yapılış süresi 5 yıl ve üzeri olanları. Kendine has olmaları ve tadilat gerektirdikleri için o defteri kapattım. Zaten yenilere de sadece anca bakabiliyorum...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR