Bu Araç Alınır Mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SolakSelim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,334

SolakSelim

Ana Kamp
Yer
Kocaeli
İyi günler.Mistsubishi pajerodan vazgeçip kia sportage ve suzuki vitara arasında gidip geliyorum.ancak kia sportage'i elden çıkarmam zor olur diyesuzuki vitara daha ağır basıyor. vitara ile ilgili hemen hemen bütün forumu okudum. bütçeme uygun olarak şu aracı buldum sizin fikirlerinizi almak istedim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-grand-vitara-1-6-jlx-32013879/detay

Şimdiden teşekkür ederim.

Etiketler
Ynt: Bu Araç Alınır Mı?

Bende Suzuki arıyorum.Suzuki sahibi bir arkadaşım Kanada malı suzukilerin gümrük çıkışlı olduğunu ve parçalarının bazılarının Japon ve İspanyol suzukilerinden farklılık gösterdiğini söylemişti.Parça sorunu olabilir diye düşünüyorum.

Makrakanta' Alıntı:
Bende Suzuki arıyorum.Suzuki sahibi bir arkadaşım Kanada malı suzukilerin gümrük çıkışlı olduğunu ve parçalarının bazılarının Japon ve İspanyol suzukilerinden farklılık gösterdiğini söylemişti.Parça sorunu olabilir diye düşünüyorum.

teşekkür ederim o şekilde olması parça sıkıntısı mı yapar?

Eğer araziye girecekseniz, sportage yanlış seçim olurdu.

Çok ağır arazi yapmayacaksanız ilandaki gibi uzun kasa vitara iş yapar. Daha ağır arazi derseniz pajero kısa kasa ya da vitara kısa kasa alın.

concrete' Alıntı:
Eğer araziye girecekseniz, sportage yanlış seçim olurdu.

Çok ağır arazi yapmayacaksanız ilandaki gibi uzun kasa vitara iş yapar. Daha ağır arazi derseniz pajero kısa kasa ya da vitara kısa kasa alın.

teşekkür ederim. zaten ağır araziye girmeyeceğim daha çok arazime gidip gelmek için ucuz yollu bir araç arıyordum. sanırım buldum teşekkür ederim şimdiden :smiley:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-grand-vitara-1-6-jlx-32013879/detay

ilandaki aracı bugün almak içn gttiğimde sabah satılmış olduğunu öğrendim :( araç sahibi90 kişi aradı dedi.adam sabah gelmiş aracı almış ve gitmiş arkadaşlar.

bugün de şu aracı buldum incelerseniz sevnirim. yarın aracı görmeye gidicem.umarım anlaşırız ve satın alırım.şimdiden teşekkür ederim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-bu-fiyata-bu-arac-32520901/detay/

Muhakkak gösterin. KM si gerçek mi baktırın. Motoru bir usta dinlesin, yağına baksın; hataları örtmak için bir uygulama yaplıp yapılmadığın dikkat etsin.

concrete' Alıntı:
Muhakkak gösterin. KM si gerçek mi baktırın. Motoru bir usta dinlesin, yağına baksın; hataları örtmak için bir uygulama yaplıp yapılmadığın dikkat etsin.

teşekkür ederim. her zaman yanımda nadir ustamla giderim kendisi askeriyede çalışıyor arazi araçları uzmanı. bgüne kadar sağolsun hç yanıltmadı.yarın da yanıltmaz inşallah olur raporu verdiği gibi hallederiz bu işi inşallah :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

SON KONULAR

Geri