BTW L200 7" Lift Kit

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ProntoBasso Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 64
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,270

Etiketler
Ynt: BTW L200 7" Lift Kit

merhaba siteye yeni üye oldum l200 lere ilgim var kısmet olur inş..

bu kitlerin kullanılması arabanın devrilme riskini vb. arttırıyormu acaba ?

slm zaman buldukça yazılanları okuyorum Mertin yaptıklarını görünce L200 almaya karar verdim 2. el 4X4 aldım , yükseltme powerbox gibi uygulamalar yapmak istiyorum ;D bu yüzden bir kaç sorum olucak . Bu lif kiti aldık diyelim ne kadar zamanda ulaşır elimize gümrük vergisi kargo fiyatı gümrük işlemleri neler pürüz çıkarmı gibi...

herkeze slmlar bu kitin bir kopyasını biz sanayide yaptık ve şu an kullanıyorum cantlar dahil 5 milyarı buldu bulmadı bence yurt dışından çok acayip fiyatlara parça getirmeye değiceğini düşünmüyorum işi bilen bir usta birkaç günde parçaları çıkarıyor zaten eylül ayından beride çok memnun bir şekilde kullanıyorum burada mert bey çok ayrıntılı bir şekilde fotoları yayınlamış zaten mutlaka çevrenizde bu işlerle uğraşan ustalar vardır

kalın sağlıcakla

st' Alıntı:
herkeze slmlar bu kitin bir kopyasını biz sanayide yaptık ve şu an kullanıyorum cantlar dahil 5 milyarı buldu bulmadı bence yurt dışından çok acayip fiyatlara parça getirmeye değiceğini düşünmüyorum işi bilen bir usta birkaç günde parçaları çıkarıyor zaten eylül ayından beride çok memnun bir şekilde kullanıyorum burada mert bey çok ayrıntılı bir şekilde fotoları yayınlamış zaten mutlaka çevrenizde bu işlerle uğraşan ustalar vardır

kalın sağlıcakla

bir kaç resim koyup yayınlarsanız seviniriz , eğer istersek ustanız bi kopya daha yaparmı teşekürler....

konuyu bu formda resimlemiştim ama buraya nasıl alıntı yaparım bilemiyorum l200 ün içinde canavar kamyon olarak yayınlamıştım

usta istenirse tabiki yapar bende bu işin hastası olarak başında dikilirim :smiley:)

IMG_1583.JPG

IMG_1588.JPG

teşekür ederim aracınız çok güzel olmuş keyifli sürüşler dilerim ...
Arayıp sizinla konuşmak isterim gün içi ararım sanırım numaranızı vermişsiniz açtığınız topikde ....

bu Lift Kit bu hale geldi yanılmıyorsam kaç cm yükseldi hocam bilgi verebilirmisin

derdesbi' Alıntı:
teşekür ederim aracınız çok güzel olmuş keyifli sürüşler dilerim ...
Arayıp sizinla konuşmak isterim gün içi ararım sanırım numaranızı vermişsiniz açtığınız topikde ....
Beğeni için teşekkür ederim
Tel 0533 620 37 09 istediğiniz zaman arayabilirsiniz ben ustayı ikna ederim

yagizzzzz' Alıntı:
bu Lift Kit bu hale geldi yanılmıyorsam kaç cm yükseldi hocam bilgi verebilirmisin
19 cm yükseltme kendimiz yaptık

arkadaşlar bu kit de sadece aracın düz zeminde dururken akslarının lastiğe gidiş açılarına bakın. düz dururken bile akslar limitlerinde nerdeyse, bu aracın lastikleri aşağı doğru ne kadar hareket edebilecek o akslara zarar vermeden sert arazi koşullarında?

bu tip bir kitin sağlıklı olabilmesi için ön difransiyel kovanı ve akslarında modifiye edilmesi yada değişmesi şart. Bunlar yapılmadığı sürece modifiye sadece şekilen olur. Arazide yürümez yada kırılır

kürşat bey bu resimlere çok uzun baktım ama aks açıları hiç belli olmuyor aks açıları orjınal açılarının az altında bile kaldı ayrıca sadece aksları ve kovanı modifiye yeterli olacağını sanmam şaftların hatta şanzımanın ve debriyajın modifiyesi de şart ama onlarla işi bitmiyor motor güçsüz kalmaya başlıyor bunları bayağı hesapladım yanlız en ucuz parça rot başları bütün bu aktarma sistemini değiştirinceye kadar 10 tane rot alıyorum ve arıza vermeme garantisi de yok yine bende koparsa oradan kopsun dedim sigorta görevi görsün araç tün kış işimi çok şahane yaptı hemde 2 gün çamurda 5 gün sanayide değil 7 gün arazide günde 15 16 saat bir aks körüğü hariç zarar görmedi başka onada tahminim çok soğuk havada tamamen aracın altı buz dolmuştu o zaman bir zarar verdim diye düşünüyorum. bizler sizin gibi bu işlerle profesyonel olarak uğraşamıyoruz maddi imkanlarımızın yada şartların elverdiği kadarıyla yetinmek zorunda kaldık maddi imkanlar yeterli olsaydı sanayide aracı 10 gün yatırmazdım zaten gider uygun bir araç alırdım bizimkisi bir koyundan iki post çıkarmak oluyor

st' Alıntı:
kürşat bey bu resimlere çok uzun baktım ama aks açıları hiç belli olmuyor aks açıları orjınal açılarının az altında bile kaldı ayrıca sadece aksları ve kovanı modifiye yeterli olacağını sanmam şaftların hatta şanzımanın ve debriyajın modifiyesi de şart ama onlarla işi bitmiyor motor güçsüz kalmaya başlıyor bunları bayağı hesapladım yanlız en ucuz parça rot başları bütün bu aktarma sistemini değiştirinceye kadar 10 tane rot alıyorum ve arıza vermeme garantisi de yok yine bende koparsa oradan kopsun dedim sigorta görevi görsün araç tün kış işimi çok şahane yaptı hemde 2 gün çamurda 5 gün sanayide değil 7 gün arazide günde 15 16 saat bir aks körüğü hariç zarar görmedi başka onada tahminim çok soğuk havada tamamen aracın altı buz dolmuştu o zaman bir zarar verdim diye düşünüyorum. bizler sizin gibi bu işlerle profesyonel olarak uğraşamıyoruz maddi imkanlarımızın yada şartların elverdiği kadarıyla yetinmek zorunda kaldık maddi imkanlar yeterli olsaydı sanayide aracı 10 gün yatırmazdım zaten gider uygun bir araç alırdım bizimkisi bir koyundan iki post çıkarmak oluyor

Tuncay bey ben söylediklerimi sizin aracınız için değil bu yazının başında örnek olarak konan yabancı araç için söylemiştim. Dediklerinizde haklısını bu derece bir fodifiyede tabiki saydığınız herşey değişmeli. Ben sadece yaşadıklarımı ve bu fotografda gördüklerimi söyledim. Sonuçda sizinde aracınıza harcadığınız modifiye parası dar gelirli bir ailenin alabileceği araba parası kadar. Sizde iki get koyup yükseltmedinizki. Benimde dergim bu kadar paralara bu kitler alınıyor yada bu kadar paralara bu kitler burda üretiliyor, biraz daha çaba gösterip biraz daha fikir üretelimde sadece şekil olarak kalmasınlar. Yada uzun vadede daha güvenilir olsunlar.

Tempus' Alıntı:
Tuncay bey ben söylediklerimi sizin aracınız için değil bu yazının başında örnek olarak konan yabancı araç için söylemiştim. Dediklerinizde haklısını bu derece bir fodifiyede tabiki saydığınız herşey değişmeli. Ben sadece yaşadıklarımı ve bu fotografda gördüklerimi söyledim. Sonuçda sizinde aracınıza harcadığınız modifiye parası dar gelirli bir ailenin alabileceği araba parası kadar. Sizde iki get koyup yükseltmedinizki. Benimde dergim bu kadar paralara bu kitler alınıyor yada bu kadar paralara bu kitler burda üretiliyor, biraz daha çaba gösterip biraz daha fikir üretelimde sadece şekil olarak kalmasınlar. Yada uzun vadede daha güvenilir olsunlar.
ben tüm yazdıklarınıza sonsuz değer veriyorum bunlar hiçbir yerde bulamayacağımız bilgiler ama sadece durumuzu açıklamak istedim çok teşekkür ederim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR