BTW L200 7" Lift Kit

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ProntoBasso Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 64
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,258
Ynt: BTW L200 7" Lift Kit

kendi sitesinde daha ucuz, ebayin satış için aldığı komisyondan ötürü herhalde.
link:
http://www.draketuning.com/shop/diesel-performance-chip-mitsubishi-l200-did-p-227.html
siteye üye olmanız gerekiyor satın almak için.

Etiketler

7 inch biraz fazla degilmi aracin genel gidisinde bir farklilik yaratir diye dusunuyorum. tecrube eden arkadaslar paylasirsa sevinirim...

Türkiyede 7" tecrübe eden L200 kullanıcısı olduğunu sanmıyorum, genel gidişindeki farklılıktan kastınız nedir.

mert dostum ben de pek sanmiyorum o yuzden sordum zaten, ornegin titresim, yuksek hizlarda yolda gezinme ya da artikulasyonda denge sorunu gibi...

pandipieri' Alıntı:
mert dostum ben de pek sanmiyorum o yuzden sordum zaten, ornegin titresim, yuksek hizlarda yolda gezinme ya da artikulasyonda denge sorunu gibi...

Tahmin ettim abi, muhtemel sorunlar var, birincisi rüzgar alışı değişiyo arabanın, ikincisi ağırlık merkezi yükseliyo, buda dengesizliği getiriyo, offsetli jant kullanmak şart 15x10, -44offset gibi.
bide yükseltmeden gezinme olucağını sanmıyorum ama ben 33inç lastikte 140 üstüne çıkınca gezinme seziyorum, cesaret edemiyorum daha fazla basmaya. orjinal lastikleriyle 170 rahatlıkla çıkıyordum.
aracı yükseltiyosak muhakkak iz genişliğini de bir şekilde artırmak şart.
bir artı daha, Bu uygulamayı yapanların çoğu gazlı amortisörle değiştiriyor amortisörlerini, sanırım kendi orjinal amortisörleri fazla yumuşak kalıyor offroad için. çünkü orjinal amortisörlerle amerikan arabası gibi kafa sallıyo araba, bu yükseklikte o kaa sallama zararlı olabilir ağırlık merkezi çok yukarda olduğu için.

kesinlikle haklisin, zaten en buyuk sorun agirlik merkezinin yukselmesi ve aracin yerden yukselmesi sonucu alttan gecen ruzgar torkunun artmasi... lastik iz genisligini arttirmak konusunda da haklisin ayrica...

Mert bey size 3 sorum olacak
1- Drakebox2 yi direk internet sitesindenmi aldınız
2- gümrükte herhangibir sorun oldumu yoksa ürün direk adresemi geldi
3- bu ürünü navarada kullanmayı düşünüyorum herhangibir tecrubeniz varmı bu konuyla
bu arada aracınızda çok güzel güle güle kullanın

Gökhan Bey,
ürünü bir arkadaşım direk internet sitesinden aldı, ben ondan aldım.
E-bay üzerinden alan arkadaşlarım da var ama sitesinde daha ucuz.
gümrükte sorun çıkmıyor ben her hafta yurtdışından ürün getirtiyorum,
nissan navara için link şu: http://www.draketuning.com/shop/diesel-performance-chip-nissan-navara-dci-p-134.html
233 beygire çıkartıyor aracı: http://www.draketuning.com/nissan.html

nissanla ilgili tecrübem olmadı açıkçası, sadece ilk ağızdan L200 ve toyota yaris için kullananlar memnun onu biliyorum.

Teşekkür ederim sizde güle güle kullanın Navaranızı :smiley:

Valla kopyalamak benimde aklıma geldi açıkçası ama kim yapar, yapabilirmi bilemiyorum, bide tabi kaça yapar.
Anca bi 10 kişi birleşip getirticen ki burdaki ustaya yaptırıcağın parça ucuza gelsin
yine nerden baksan 1000 lira ister burdaki ustalar bunu yapmaya.

sarayda benim bir kaynakçım var adam çok yaşlı ama sanatkar traktörlere kepçe yada onun gibi şeyler taktıracaksam hep ona yaptırıyorum sen tarif et sanki resmini görmüş gibi yapıyor uydurmayı çok iyi beceriyor ama 1 saatlik işi 4 saatte yapar ama kaynağıda kopmaz bizim şöförler koparmadıysa tahminim kimse koparamaz ben hatta ona eski kasayı bırakacaktım komple kupa kaldırma yapacaktık ama bu kit çok süper olmuş yanlız o taşıyıcıyı üst salıncağa bağlayan parçaya kafam takıldı onu eğerekmi yoksa kalıplama ilemi yapmışlar anlayamadım ince bir parça eğme yoluyla yapılabilir ama ne kadar randıman verir bilemiyorum

Valla işte aynısını yaptırmak mesele, elimizde parça olsa bile zaman alacaktır yapması ama imkansız değil, parça olduktan sonra istediğimiz oranda yapabiliriz aslında illa 7 inçe gerek yok.
Ama işte kaç liraya çıkar, ne kadar uygun fiyata gelir
5 kişi birleşilse 460 liraya gelir adam başı, kopyasının çıkarılmasına da 1000 lira versek takması işçiliği civatası kılı yünü 1600-1800 lira gib i bi fiyat yapar.
500-600 lira karlı olur, orjinalini kullanmamaya değermi değmez mi bilemiyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR