Britpart Vinç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 171
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,555
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kokteknik

www.kokteknik.com
Rahmetle Anıyoruz...
Yer
sivas merkez
Web
www.kokteknik.com
CUMA günü itibariyle huma oto tarık bey den britpart vinç aldım kendisine teşekür ederim herkese tavsiye ederim hem güzel vinç hemde fiyat çok çok ucuz vinçsiz LR kalmasın

Etiketler

Ynt: Britpart Vinç

saolsın darısı sana gayet uygun oldu sende l derim

winç için bir platform yaptırmam gerek ama çok şık olsun istiyorum bu konuda kesinlikle gezenbilircilerin orjinal uygulamaları vardır defenderine yaptıran arkadaşlardan resim bekliyorum teşekkürler

RESİMLER BU KADAR yanlız ürün çin de üretiliyormuş minicik bir etiket var üzerinde

27072009445 (Small).jpg

27072009446 (Small).jpg

27072009447 (Small).jpg

Sanırım 9000 lik vinç, çinde üretilmesine rağmen kaliteli olan birçok ürün var.
Bu vinçte fotoğraflarda iyi görünüyor.
iyi günlerde kullanın

Britpart bir ingiliz markasıdır, Tıpki warn ın bir amerikan markası olması gibi, Günümüzde herşey çin de üretildiğine göre , bence üretim yerinden çok ürünün markalı olup olmaması önemli.

Bülent Hayılı olsun çok kaliteli görünüyor, iyi günlerde kullan.

discovery-V8' Alıntı:
Britpart bir ingiliz markasıdır, Tıpki warn ın bir amerikan markası olması gibi, Günümüzde herşey çin de üretildiğine göre , bence üretim yerinden çok ürünün markalı olup olmaması önemli.

Bülent Hayılı olsun çok kaliteli görünüyor, iyi günlerde kullan.
teşekkürler ürün çok kaliteli görünüyor taktırır taktırmaz deniyecem
ama önce çok efektif bir şekilde taktırmam lazım yardımcı olucak fikirlerinizi bekliyorum

Yeni vinciniz hayırlı olsun. Bizlerin vinc kullanması ile ömrü bitmez. Trafik vakfının oto çekicisi değiliz. Fiyatta süper, sıfır olmasıda...

güzel vinc iyi günlerde kulanın

Kendisi de, fiyatı da çok güzel... Taktıktan sonra, test neticelerini verirseniz seviniriz.

elbette test sonuçlarını mutlaka sizinle paylaşıcam ama sormak istediğim bu tür bir vinç te ne tür bir performansa bakıcam
dayanıklılık sonucu zaman ister ?

kokteknik' Alıntı:
elbette test sonuçlarını mutlaka sizinle paylaşıcam ama sormak istediğim bu tür bir vinç te ne tür bir performansa bakıcam
dayanıklılık sonucu zaman ister ?

Çalışırken (yük altında) ısınıyormu, çekme hızı yüklü ve yüksüz nasıl, bunun haricinde birşeyi test etmenize gerek yok, Hız iyiyse mutlu eder , ısınmıyorsa selenoidler uzun zaman sorun çıkarmaz, başkada bir sorunu olmaz zaten elektrikli vinçlerin.

Selamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

SON KONULAR

Geri