Aracınız nedir? Benzin de normal çalışıyor mu? Bazı LPG sorunları aracın kendi sisteminden kaynaklanıyor olabiliyor. Tesisat eskiyor, kablolar ateşlemede geçirmiyor vb.Merhabalar İstanbul da brc lpg ustası arıyorum aracımda lpg de iken stop etme gaz yememe sorunu var ikitelli özmarmara brc servisine ve kocasinan ayar oto ya kontrole götürdüm ancak bilgisayara bağlayıp sorun olmadığını söylediler
Aracım 1999 model grand cherokee wj benzinde hiçbir sıkıntı yok ancak lpg de belirttiğim sorunlar oluyorAracınız nedir? Benzin de normal çalışıyor mu? Bazı LPG sorunları aracın kendi sisteminden kaynaklanıyor olabiliyor. Tesisat eskiyor, kablolar ateşlemede geçirmiyor vb.
SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Önce bujilerinizi kontrol edin, değiştirin gerekirse. Benzin daha yanıcı, benzinde sorun olmadan LPG da sorun çıkarıyor arızalı buji.Aracım 1999 model grand cherokee wj benzinde hiçbir sıkıntı yok ancak lpg de belirttiğim sorunlar oluyor
Önce bujilerinizi kontrol edin, değiştirin gerekirse. Benzin daha yanıcı, benzinde sorun olmadan LPG da sorun çıkarıyor arızalı buji.
Sonra da gaz enjektörleri. Bilgisayar görmüyor mekanik arızayı. Sadece bobini kontrol ediyor.
Kral Otogaz ı tavsiye etti bir arkadaşım. Size yakın :
Kral Otogaz
(0212) 451 62 94
Önce bujilerinizi kontrol edin, değiştirin gerekirse. Benzin daha yanıcı, benzinde sorun olmadan LPG da sorun çıkarıyor arızalı buji.
Sonra da gaz enjektörleri. Bilgisayar görmüyor mekanik arızayı. Sadece bobini kontrol ediyor.
Kral Otogaz
(0212) 451 62 94
SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTeşekkür ederim evet bana yakınmış haftaiçi hidip
Teşekkür ederim evet bana yakınmış en kısa zamanda gidip kontrol ettireceğimÖnce bujilerinizi kontrol edin, değiştirin gerekirse. Benzin daha yanıcı, benzinde sorun olmadan LPG da sorun çıkarıyor arızalı buji.
Kral Otogaz
(0212) 451 62 94