Bozhane'den Karadeniz'e Keşif Konvoyu (08 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bipolar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 100
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,804
Ynt: Bozhane'den Karadeniz'e Keşif Konvoyu (08 Mart 2009)

Nejat' Alıntı:
Hakan Bey harika bir etkinlik olmuş,
merak ettiğim bölgeyi daha önce tanıyormuydunuz yani yolunuzu nasıl buluyorsunuz ?
Merhabalar, gezi başlıgında olduğu gibi adı keşif konvoyu, daha önce hiç gitmediğimiz bir bölge, harita üzerinden dağ yolları aktarmalı yön tespiti ile ilerleme üzerine kurulu bir gezi. ;)

Bu arada tüm arkadaşlarım adına, güzel yorumlar ve beğeniler için, yorum yazan dostlara teşekkür ederim.

Etiketler

kardeşim benim...

buradakilerin dediği gibi haydaaa orginizasyonu yani :smiley:

ben burada bir itirafta bulunacağım : aslında bu gezimizde başlangıç ve bitiş noktalar doğru , yani hedeflediğimiz yere vardık ama belirlediğimiz rotanın şaştığını, haritamızdaki gibi yollun ilerlemediğini, kaybolduğumuzu ve tek GPRS cihazı olan adem abideki cihazın şebeke sorunundan ötürü bize bilgi vermediğini parkurun ilerleyen kesimlerinde anladk. Allahtan şansımız yardım etti de, yedek ve en güvenilir, teknolojinin henüz navigasyonda ulaşamadığı nokta olan KPRS (Köylü Possision researching system) bize doğru yolu tarif etti...

İtiraf.com gibi olmuş :D :D :D
Ufak bir sapma ile yolumuzu bulduk canım (5 km kadar) :D :D :D
Amaca ve hedefe ulaştık sonuç olarak... :D :D

'' KPRS (Köylü Possision researching system) '' evet doğru ben bu sistemlerin hiç şaşmadığını defalarca gördüm :smiley:

Helal olsun.Fotolara bakarken sanki arabayi ben kullaniyormusum gibi hissettim.Emeginize saglik

Çelebi' Alıntı:
'' KPRS (Köylü Possision researching system) '' evet doğru ben bu sistemlerin hiç şaşmadığını defalarca gördüm :smiley:

KPRS her iklim ve tabiat şartında çalışan en güvenli, şaşmaz, kesin sonuç veren sistemdir. KPRS sistemin bir gelişmiş modeli daha var o daha gelişmiş özelliklere sahip, alternatif güzergahlarda sunabiliyor ve bilgilerin doğruluğunu sınayarak veriyor. O sistem : KKPRS (Köy Kahvesi Posision Researching System)

geyik kör olmadan ve konu daha fazla soğumadan elimdeki bir miktar fotoğrafı da ben paylaşayım :

Fotoraf1320.png

Fotoraf1314.png

Fotoraf1315.png

Fotoraf1316.png

Fotoraf1326.png

Fotoraf1327.png

Erkan'ın rölanti devri ile low 1 de rampayı çıkışı (benim rampayı tırmanırken verilerim: auto 2 de , 4 low 3000 d/dk)

Fotoraf1328.png

Fotoraf1329.png

Fotoraf1330.png

.... veeee işte tüm zamanların en yiyenbilir fotoğrafı ve yiyenbilirler için müthiş buluş !!!!!
"ARSIZ ÇATALI"

Fotoraf1351.png

yukarıda dediğim gibi , bir süre ilerledikten sonra seyir rotamızın saptığını anladığımızda, tekrar rotamızı tespit edebilmek için teknolojinin yetersiz kaldığı an... ve hiç bir şartta şaşmayan %100 doğru navigasyon yöntemi KPRS (Köylü Posission Researching System)

Fotoraf1334.png

Çok güzel bir gezi fotolar müthiş, emeği geçenlere teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR