böyle bir şey mümkünmü?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mangusta Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,035

Etiketler
Ynt: böyle bir şey mümkünmü?

mümkün mümkün :D aynı yerde disco3'ün, Toyota Prado'nun, defender'in de videosu var. Hatta defender motoru yakıp dumanlar çıkararak geri geri kayıyor ve takla atmaktan son anda kurtuluyor. Bu videolar forum içinde ve youtubeda var.

mümkünmüş meğer :smiley:

off ya adamlar araçları nasıl kullanıyor kırılma korkusu olmadan bizde seyrediyoruz

yukarıdaki videonun 1.30 ila 1.35 saniyelrinde görüntüye giren adam ve ağaç eğim hakkında bilgi veriyor.

birde buna bakın

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=59879.0

Rampa gerçekten çok dik, diyecek bir şey yok ama Rampanın orta bölümündeki kameramanın açısı rampanın olduğundan dik görünmesini sağlıyor. Yol sanki 60-70 dereceymiş gibi bir izlenim ediniyorsunuz. Halbuki araçlar net seçememekle beraber AT tipi lastiklerle tırmanıyor

videonun 27 ve30 uncu saniyesinde ot herşeyi açıklıyor sanırım.
yakın çekimler aldatıcıdır.uzaktan çeksinler anlayalım gerçeği.
bir resimde benden,bu rampayı 2 vides zorlanmadan çıktım ;)
yanda direk vardı eğik dikmişlerdi kaybettim oni ;D
kamerayı eğdikçe kendinizi astronot bile yapablirsiniz.

fgf.jpg

Merhaba
Arkadaşlar benim ambulans Defenderim var,kasası biraz daha yüksek olduğu için açıkcası bu tip yerlere çıkmakta tereddüt ediyorum.Sw 5 kapı Defenderlerden dahamı dengesiz ve dikkat edilmesi gerekir? Bilgisi olan varsa ve beni aydınlatırlarsa çok makbule geçer.

Normalde 43o olan tırmanış kamera açısı nedeniyle çok daha fazla görünüyor. Aracın aynı noktadayken iki farklı kameradan nasıl göründüğü daha net anlaşılıyor. Yukarıdaki kamera eğim sanki 70o gibi bir izlenim edinmemizi sağlıyor.

KayaTırmanışı.jpg

dalyan' Alıntı:
Merhaba
Arkadaşlar benim ambulans Defenderim var,kasası biraz daha yüksek olduğu için açıkcası bu tip yerlere çıkmakta tereddüt ediyorum.Sw 5 kapı Defenderlerden dahamı dengesiz ve dikkat edilmesi gerekir? Bilgisi olan varsa ve beni aydınlatırlarsa çok makbule geçer.
110 SW Defenderın fabrika değerleri 40 derece yatay , 70 derece dıkey ama bu standart araç içindir tabiiki.aracı yükseltmek,lastikleri büyütmek ve özelliklede portbagaj-çadır-stepne-roll cage'ler dahil tavanına konulan ek yükler bu değerleri ciddi oranda düşürüyor.
tam test etmek mümkün olmadı tabii ama bu değişiklikler ve ek yükler nedeniyle ben kendi aracımın limitinin 20-25 der yatay / 45-50 derece düşey olduğunu sanıyorum..
ambulans tipinin fabrika değerlerini bilmiyorum ama 110 tipinin standart değerlerinden biraz daha az olacağı kesin.

buyrun aynı yerde defenderin hali, hem de uzak açıda var.

http://www.youtube.com/watch?v=ivlz6jRWmfg&feature=player_embedded

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR