Boreal Atlas Ayakkabı - Ürün Değerlendirmesi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ytansug Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,428

Etiketler
Ynt: Boreal Atlas Ayakkabı - Ürün Değerlendirmesi

boreal atlas ayakkabı almak istiyorum.hiç bir temel bilgiye sahip değilim.öncelikle 42,5 numara ayakkabı numaram var. kaç numara ayakkabı almalıyım. ve nelee dikkat etmeliyim günde sürekli şehir içinde 3-5 km arası yürüyorum tvsiye edilirmi veya başka hangi markaları düşünebilirim mesela karrımor nasıl
 

Ynt: Boreal Atlas Ayakkabı - Ürün Değerlendirmesi

merhabalar..trekking için hem dayanıklı hemde şık bbirşey arıyorum..salomonun bir modeli hoşuma gitti (salomon xa promid gtx) ama tavsiye üzerine almayı düşünüyorum çünki bu konuda bilgi sahibi değilim..tavsiyelerinizi bekliyorum..
 

Ynt: Boreal Atlas Ayakkabı - Ürün Değerlendirmesi

ayakkabı alırken mutlaka deneyin ve mağaza içinde kullanın. ayakkabı çok önemli bir olay.. insanın çantası kopar, pantolonu delinir yola devam eder.. ama ayakkabı sizin yürümenizi engelliyorsa.. çok kötü olur..
 

Ynt: Boreal Atlas Ayakkabı - Ürün Değerlendirmesi

salserol bey güzel de malatyada outdoor giyim satışı yapan yer yok. mecbur internet üzerinden sipariş edicez...ama genelde 1-1.5 numara büyük tavsiye ediliyor.. doğruluğu hakkında bilgi sahibi değilim..
 



Boreal Atlas halen alınır mı arkadaşlar? 400 TL gibi bir fiyatı var.
Aynı fiyat bandında indirimdeki Lomer Pelmo GTX var. Normal fiyatı 750 TL civarında.
Ve YDS Brisa 350 TL'lik fiyatıyla göz kırpıyor.

-BOT-
Arkadaşlar trekking ve dağ kullanımı için bot arayışındayım. Ağır hava şartlarında şehirde de kullanırım. İyi bir bot edinmek istiyorum. Bütçe max 750 TL Farklı iyi marka bot önerileriniz varsa onlara da açığım. Yazdığım botları kullananlar deneyimlerini yazarsa çok memnun olurum. Özellikle Vasque ve Lomer markaları hakkında... Teşekkürler.
1- Vasque St. Elias Goretex - 700 TL Vasque VASQUE 7160 ST. ELIAS GTX BOT
2- Dolomiti Tofana GTX – 674 TL Dolomite Tofana Gore Tex Trekking Botu K2 Outdoor, Doğa Sporları Malzemeleri, Go Pro ve Aksesuarları, Dağcılık, Tırmanış, Kamp, Trekking, Arama Kurtarma
3- Asolo Trekker GTX – 630 TL Asolo Trekker GV GTX Trekking Botu K2 Outdoor, Doğa Sporları Malzemeleri, Go Pro ve Aksesuarları, Dağcılık, Tırmanış, Kamp, Trekking, Arama Kurtarma
4- Lowa Ranger II GTX – 599 TL Lowa RANGER II GTX Bot
5- Lomer Pelmo GTX – 400 TL LOMER Pelmo Kahverengi Erkek Bot | avfoni.com
6- Boreal Atlas - 399 TL BOREAL ATLAS BOT
6- YDS Brisa GTX – 349 TL YDS 22-BRISA (DERİ) GTX UK3
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,519
Mesajlar
1,519,196
Kayıtlı Üye Sayımız
172,177
Kaydolan Son Üyemiz
cengoboy

SON KONULAR



Geri
Üst