mezeci_67
Zirve
Ynt: Bolu - Yedigöller'de Kamp ve Alabalık Sezonu Açılışı (30 Mart - 2 Nisan 2011)
..
..
mezeci_67' Alıntı:Özhan bey Yedigöllerde yağmurluydu fakat giderken hazırlıklıydık çardağı gerdik üzerimize yağmurlukları geçirdik devam.
EKARAIS' Alıntı:Adnan,
Bu sene av çok iyi olmuş gibi görünüyor. Çok imrendim. Bir nazar boncuğu tak da nazarım değmesin .
Seneye bizi de yaz listeye. Mutlaka katılmak istiyorum. 1 Nisan 2012 ajandasına kaydedeceğim hemen.
huntercavdar' Alıntı:arkadaşlar çok iyi yapmışsınız ama bu kadar da resimleri çekip koymuşsunuz biz gidemiyenler seyretsin diye ....en önemlisi elinizden bayağı yemek işi geliyormuş...techizatta tam...kar veya doluda yağsa zarar gelmezmiş...güzel bir gezi yapmışsınız...zaten yedigöllerde yağmur yağmadığını ben hiç görmedim...hem amaç ve atmosferde onu gerektiriyor.bir kaç senedir gidemedim.resimleri görünce bayağı özlemişim oraları...yol güzergahı olarak mengen tarafından gittiniz yoksa yukarıdan mı indiniz oraya.yol durumları nasıl.çok bozukmu.bir defasında yukarıdan girmiştim.toprak kayması sebebiyle geri dönmüştüm....kısmet olurda bir suyun kenarında yada bir tepenin kıyısında karşılaşırız...YAŞAMASINI BİLENE HAYAT ÇOK GÜZELDİR.....doktor yasaklayıncaya kadar devammmm...bol keyifler...
schweps' Alıntı:Koca Usta,
Güzel av yapmışsınız, gözümüz gönlümüz şenlendi.
Doğal alabalık pek çıkmamış galiba.
Paylaşım için teşekkürler.