Bolu Yedigöller Kampımız Bitti (28 - 30 Ağustos 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan uda4a Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,552
Ynt: Bolu Yedigöller Kampımız Bitti (28 - 30 Ağustos 2010)

uda4a' Alıntı:
Sn Yucel59,
Yanlız denemeniz çok damardan olmuş, içimdeki kıpırtıları fırtınaya dönüştürecek cinsten.
Seneler geçti, içimdeki motor sevdası bitmedi.
Saygıdeğer Ömer Bey,
Ben de bilhassa o fotoğrafı yükledim.Sevdanız bitmesin derim.Biz de 2007 yılında ,48 yaşında iken başladık.Evveliyatımız ise hiç yoktu.(Sadece çocukluğumuzda panayırlarda birkaç defa kiralık bindiğimiz mobileti saymazsak)

Paylaşımınız için tekrar teşekkür ederiz.Arife gününü Yedigöller'de geçirme kararı aldık. ;D

Etiketler

Affınıza sığınarak bir deneme de ben yaptım.

[attachment=1]

HPIM7211.jpg

Merhabalar
yedigöller benimde çok görmeyi istediğim bir yer fotoğraf çekmek için cennet huzur dolu fotoğraflarınızdan çok iyi yansıtmışsınız paylaşım için teşekkürler yaprak döküm zamanı gitmemi tavsiye eden arkadaşlarım var ilk defa gideceğim tarih olarak ekim sonu oluyor sanırım çok soğuk oluyor mu ?

teşekkürler
:smiley:

GülşahÇelik' Alıntı:
Merhabalar
yedigöller benimde çok görmeyi istediğim bir yer fotoğraf çekmek için cennet huzur dolu fotoğraflarınızdan çok iyi yansıtmışsınız paylaşım için teşekkürler yaprak döküm zamanı gitmemi tavsiye eden arkadaşlarım var ilk defa gideceğim tarih olarak ekim sonu oluyor sanırım çok soğuk oluyor mu ?

teşekkürler

Merhabalar,
Yedigöller benim düşünceme göre her daim çok güzel fotoğraf veren bir yer.Nacizane Mayıs sonu yada haziran başı yeşil ve tonlarına,Ekim sonu Kasım başın da da sarının her tonunu görmeniz mümkün.Ayrıca kar altında da ziyareti mümkünse tek kelime ile güzel olur.Özellikle ağustos ayında ortamda ki nem ve su miktarı azaldığı için şahsi fikrim güzellik açısından en verimsiz olduğu ay diye düşünüyorum.Umarım diğer arkadaşlarda fikirlerime katılırlar.

Ynt: 28-29-30 Ağustos Yedi Göller Kampımız Bitti

GülşahÇelik' Alıntı:
Merhabalar

teşekkürler

Bu başlığa imrenerek arife gününü orada geçirdik,çok harika bir yer.Ancak,Mengen-Yedigöller yolunu kesinlikle kullanmamanızı öneriyorum.Bolu-Yedigöller yolu daha uygun sayılır. ;D

audioslave_34' Alıntı:
mükemmell yanlız göle girilebiliyormu yada herhangi bir yasak varmı ? :smiley:

Balık tutmaya çalışanları gördüm.(Tutabilene rastlamadım) Göle girmenin yasak olup olmadığını bilmiyorum.Ancak battaniyeye sarınıp oturduğumuz için bu konuya kafa yorma ihtiyacını hissetmedik. ;D Selamlar.

yucel59' Alıntı:
Balık tutmaya çalışanları gördüm.(Tutabilene rastlamadım) Göle girmenin yasak olup olmadığını bilmiyorum.Ancak battaniyeye sarınıp oturduğumuz için bu konuya kafa yorma ihtiyacını hissetmedik. ;D Selamlar.
:D evet belki daha sıcak bi mevsimde olabilir su gördümmü dayanamam ben :smiley:

cevabınız için teşekkür ederim gitmek ve fotoğraf çekmek için sabırsızlanıyorum ;D

GülşahÇelik' Alıntı:
Merhabalar

teşekkürler
[attachment=1]Nacizane bir fotoğrafla ben'de katılımcı olayım topiğinize..
Efendim;ben bu manzarayı 2009 yılı 13 kasımında fotoğrafladım;ayrıca bir önerim olacak yadigöller'e gidip fotoğraf çekmek isteyenlere(yada tüyo;nasıl kabul edilirse) :smiley:.
Mümkünse tur harici ve hafta içi gidin;hatta mümkünse sabah 4 veya 5 gibi mengende olun,bir artı fikrim;cuma günü gidin derim.
şundan dolayı:hafta sonu mangal dumanı ve insan kalabalığından fotoğraf almanız zorlaşıyor..
Şimdiden iyi gezmeler tüm dostlara..

DSC_1024.jpg

DSC_1022.jpg

Ömer Bey’in affına sğınarak birkaç fotoğraf ilave etmek istiyorum.

Ankara’dan yola çıktığımız için mecburen Mengen üzeri gitmek zorunda kaldık.Şimdi olsa buradan kesinlikle gitmem.48 km bitmedi gitti… :mad:

Eşimin zıplamadığı anlarda çektiği iki fotoğraf

P9080003.png

P9080004.png

Çileyle geçen saatlerden sonra ulaşıp göl kenarında konuşlandık

Saat 17.00 sularında hava ve kıyafetler böyle idi

P9080012.png
Sonra böyle oldu

P9080013.png

Daha sonra da böyle

P9080025.png

Hava karardı tabii

P9080014.png

Kurtadam çıkıp gelmez mi,gelirrrrr :p

P9080015.png

Biz üşürken arkadaki arkadaş sabah-akşam üzerindeki ince penye ile dolaşmasın mı… ;D

P9080011.png

Yerleşim planı böyle imiş

P9080021.png

İşi bilenler tam kadro ve aksesuvar ile gelmişlerdi

P9090027.png

Birkaç kamp yeri manzarası ekleyelim

P9090028.png

P9090031.png

P9090035.png

P9090038.png

P9090043.png

Sabah kahvaltısına doyamayacaksınız

P9090040.png

Az daha unutuyordum

P9080018.png

Ömer Bey’in de bahsettiği gibi,bölgede alabalık,ızgara gibi ürünleri satan yer var.Küçük çayın tanesini 2 TL’ye içince diğer ürünleri sormadım bile… ;D

yucel59' Alıntı:
Ömer Bey’in affına sğınarak birkaç fotoğraf ilave etmek istiyorum.

Ankara’dan yola çıktığımız için mecburen Mengen üzeri gitmek zorunda kaldık.Şimdi olsa buradan kesinlikle gitmem.48 km bitmedi gitti… :mad:

Eşimin zıplamadığı anlarda çektiği iki fotoğraf

Yücel bey merhaba,

Orayı gidip görmüş olmanıza inanın kendim tekrar gidip görmüş gibi sevindim.
Aslında yol hakkında kısa da olsa bilgi yazmıştım, Bolu yolunun tercih edilmesi hususunda, belki gözünüzden kaçmış olabilir.Aslında eskiden mengen yolu daha bakımlı olurdu, çünkü ormancılar aşağıda dodurga köyündeki merkezlerine sürekli gidip geldikleri için o yol bakımdan geçerdi.Emin olmamakla beraber bir fikir yürütmek gerekirse sanırım, özelleşme neticesinde, artık önem vermiyor olabilirler.
İşletme konusunda eskiden 40 Tl kiralanan bungalovlar şimdilerde 180 Tl olduğuna göre balık fiyatını sormamanız normal....
selamlar.

Mayıs ayında yedigöllerdeydik biraz soğuktu tabi. Ama muhteşem bir yer. Hem havasıyla, hem görüntüsüyle insanı dinlendiriyor.
Arkadaşın dediği gibi, gidebiliyorsanız hafta içi gitmenizi veya en kötü cuma günü gitmenizi tavsiye ederim. Aksi taktirde piknikçilerle doluyor.
Birde sadece bir bölgeye çadır kurdurmalarına rağmen, biz bi şekilde başka yere kurduk (restoranın olduğu tarafa). Sadece belli bir bölgeye izin vermeleri çok kötü oluyor ve tüm çadırlar iç içe oluyor.
Son olarak göle girmek yasak, balık tutmak ücretli, olta başına 15,00tl :smiley:

Herkese çok rahat tavsiye edebileceğim bir mekan.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
yasinturfanda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR