Bolu Yedigöller Kampımız Bitti (28 - 30 Ağustos 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan uda4a Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,553
Ynt: Bolu Yedigöller Kampımız Bitti (28 - 30 Ağustos 2010)

Yolu çok sıkıntılı arazi araçlar için sıkıntı yok ekim sonu arkadaşlarla 2 günlük hafta sonu kampı düşünüyorum. Yazın güzeldi birde sonbaharın tadına bakalım

11.09 (134).jpg

Etiketler

cebocan' Alıntı:
Yolu çok sıkıntılı arazi araçlar için sıkıntı yok ekim sonu arkadaşlarla 2 günlük hafta sonu kampı düşünüyorum. Yazın güzeldi birde sonbaharın tadına bakalım
Kampa izin veriler yer haritanın netarafında kalıyor ?

Sevgili dostlar, bu foruma yeni kayıt yaptım. Bu baharda 6 yaşındaki oğlumla birlikte bir kamp planımız var. Bu mekan uygun gibi. Tam adresi ya da adresi nedir, Ankara'dan nasıl gidilir? Ücretler ve ekipman vb. gibi konularda neler gereklidir?

Bilgisi olan ve paylaşan olursa sevinirim.

Bir de Ankara' da böyle bir yerde kamp imkanı var mı?

Sevgi ve saygılarımla.

Murat

PEKTASMURAT' Alıntı:
Sevgili dostlar, bu foruma yeni kayıt yaptım. Bu baharda 6 yaşındaki oğlumla birlikte bir kamp planımız var. Bu mekan uygun gibi. Tam adresi ya da adresi nedir, Ankara'dan nasıl gidilir? Ücretler ve ekipman vb. gibi konularda neler gereklidir?
Bilgisi olan ve paylaşan olursa sevinirim.

Bir de Ankara' da böyle bir yerde kamp imkanı var mı?
Sevgi ve saygılarımla.
Murat
Merhaba,
yedigöllere ulaşım, Ankara İstanbul otobanı yeniçağ ayrımından mengen yoluna devam edilere, mengen den sonraki sapaktan sola dönülerek gidilebileceği gibi, Bolu içerisinden yedigöller ayrımı istikametinden de gidilebilir.Milli parklar zamanında mengen yoluna daha çok önem veriliyordu sanırım orman işletmesinin aaşağı da dodorga köyu olmasından dolayı, özelleşmeden sonra gittiğimizde Bolu yolu daha iyi durumda idi.
Ekipman konusuda forumda bir çok konu var bunları okuyarak, ihtiyaçlarınız doğrultusunda belirleyebilirsiniz.
Ankara da kamp konusu na gelince ilk aklıma gelen, çamkoru park alanı var, aslın da Ankara dan 1-1,5 bolu istikamtine çıkılınca bir çok yer var kamp alanına uygun olan ama işin içine çocuklar girince insan cesaret edemiyor.
Aklıma gelen yerler olursa eklemeye devam ederim.
Bu sene benimde 6 yaşında oğlumla planlarım var, doğada buluşmak dileği ile

Çok teşekkürler cevap için. Ankara' ya yakın yerler aklınıza gelirse bekliyorum. Doğada buluşmak dileğiyle ;)

bolu yedigoller

ben boluda okudum ama hiç yedi gollere gitmedim, sebebi bolu yedigoller yolunun cok bozuk olmasıydı traktorle falan gittiklerini biliyorum... birde zonguldak tarafından yolu varmis o yol için guzel diyorlardi... mezul olali 4 sene oldu sonradan degiştiyse bilmiyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

SON KONULAR

Geri