mezeci_67
Zirve
Ynt: Bolu Yedigöller Kampı (18-19 Nisan 2009)
Sağolun Sedat bey afiyet olsun...
Sağolun Sedat bey afiyet olsun...
ceranus' Alıntı:Kamp etkinliğimiz gerçekten çok keyifli oldu, Adnan Abi bizi tıka basa denilecek kadar çok doyurdu, ellerine sağlık Adnan Abi, makarna enerji için gerekiyordu ama fırsat kalmadı bile senin muhteşem menülerini, başka şeylerle bozamazdık
Efe, yürüdüğümüz parkurun Google Earth üzerinden çizimi için çok teşekkürler, belki mesafe 6 km ama zorluk derecesine bakarsak, 10 km yürüdüğümüzü söyleyebiliriz öyle değil mi?
mezeci_67' Alıntı:Efe bey o kadar yürüyüp tırmandıktan sonra kilo vermişsindir. Yiyos,içiyos,geziyos..
Volk' Alıntı:çok güzel bir gezi olmuş katılmayı çok istedim .
inşallah birgün sizlerle aynı etkinlikte olma dileğiyle
EKARAIS' Alıntı:Volkan bey, valla biz memleketinize kadar geldik, kampımızı attık, keyfimizi yaptık. Bolu'lu arkadaşlarımızın da kulağını bir hayli çınlattık (hiç olmazsa bir temsilci gelseydi bari, Bolu'lu üyeleri temsilen yani)
Şaka bir yana sizin bisiklet organizasyonu mazeretiniz vardı. Hem eski hem de çiçeği burnunda bir bisikletçi olarak (30 sene ara verince öyle oluyor)bunu alkışlıyorum.
Ancak genel olarak konuşmak gerekirse, etkinlikleri takvime mümkün olduğunca erken yazıyoruz. Bu etkinlik de 10 gün kadar önce yazıldı. Katılmayı isteyen arkadaşlara düşen takvime sık sık göz atmak ve katılmak istediklerini mümkün olduğunca erken bildirmek. O zaman araç organizasyonu, vb daha kolay planlanır ve mutlaka görüşürüz.
Selamlar
erturk77' Alıntı:Bilgisayar göçmüş sabahtan beri onla uğraşıyorum..