Bolu Yedigöller Kampı (18-19 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 249
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,685
Ynt: Bolu Yedigöller Kampı (18-19 Nisan 2009)

Adnan bey,

Tekrar tekrar ellerine sağlık. Sayende kilo vermek yerine kilo alıp dönüyorum her kamptan :smiley:
Seni balık avında güzel yakalamışım. Bir iki resim daha var yükleyeceğim.
Selamlar

Etiketler

DSC_0398.jpg

DSC_0047.jpg

Selamlar, gezi süper olmuş...Katılamadığıma üzüldüm...

Yollar ve sıcaklıklar (gece - gündüz ort.) hakkında bilgi alabilir miyim sizlerden ?

Teşekkürler,

Gerçekten güzel bir ortam ve iyi bir gezi olmuş. Arkadaşlar iyi bir istirahatten sonra Bolu Düzcedeki etkinlik ve küçük bir offroad yarışması için 2_3 mayıstaki programa bende katılmayı düşünüyorum yedigöllere giden arkadaşlarıda bekliyorum saygılar.

Ağaca yıldırım düşerse böyle olur!
DSC_0429.jpg

Pazar günkü yürüyüş rotamız, 6 km yürüdük. 180 mt irtifa kazandık. Dik vadiden inerken su geçişleri yaptık. Vadi artık geçit vermeyince 50 derecenin üzerindebir yamaca tırmandık. Çok yorucu ve güzel bir gezi oldu.
Yryrotas.jpg

Makarna yemeye yedigölleremi gidilir kardeşim makarnayı oturur evdede yeriz fotoları görünce bana hak verirsin

Siz beni gördünüzmü Makarna gibi adamım ben Bi aile dostumuz seneler önce oranın Orman Müdürüydü. Davet etmişti. gitmiştik. Ordaki ormnın evlerinde felan kalmıştık. sene 93 felan. O zaman öğrenmiştim. o yörenin, özellikle devreğin bastonu bide makarnası meşhurmuş
Belki haklısınız, artık makarna ekip, yetiştirmiyorlardır oranın köylüysü
Keşke yazınıza smile koysaydınız, neredeyse alınacaktım. Biraz hashasım da Boğazıma camgöz kılçığı kaçtı eskiden, gökovada, o zamandan beri böyle hassasım işte, beynime yürümüş camgözün kılçığı...
Selamlar...

Sn Alfonse ben böyle alınacağınızı bilseydim yazmazdım ;)ama sizinde bizim gibi yiyenbilir ekibi hakkında böyle düşünmemeniz gerekirdi. Yalnız şu makarna ekip yetiştirmiyorlar işini anlayamadım makarnanın toprakta yetiştiğinimi zannediyorsunuz yoksa ! ::smiley: (o yüzlerden kullanmayı pek sevmem)

Geniş katılımlı bir etkinlik olmuşa benziyor.
Tüm katılanları tebrik ederim.
Sevgi ve selamlarımla.

Arada çeşit olsun Yedigöllerden geldim ayağımın tozunu filan attıktan sonra doğru nişana.....

Evet Şenol hocam katılım iyiydi 13 kişydik çok güzel eğlendik arada ilaçlık balık tutmayıda ihmal etmedik .
schweps' Alıntı:
Geniş katılımlı bir etkinlik olmuşa benziyor.
Tüm katılanları tebrik ederim.
Sevgi ve selamlarımla.

Efe bey o kadar yürüyüp tırmandıktan sonra kilo vermişsindir. Yiyos,içiyos,geziyos..
EKARAIS' Alıntı:
Adnan bey,

Tekrar tekrar ellerine sağlık. Sayende kilo vermek yerine kilo alıp dönüyorum her kamptan :smiley:
Seni balık avında güzel yakalamışım. Bir iki resim daha var yükleyeceğim.
Selamlar

Yollar her zamanki yedigöller yolları stabilize Devrek tarafı ve Bolu tarafı 2 yolda açık problem yok gündüz 18c' gece 8c' idi yani tam keyif uyku tulumunun içine girmeye bile gerek yok
noexit' Alıntı:
Selamlar, gezi süper olmuş...Katılamadığıma üzüldüm...

Yollar ve sıcaklıklar (gece - gündüz ort.) hakkında bilgi alabilir miyim sizlerden ?

Teşekkürler,

keyifli bir gezi yapmışsınız.
Fotoğraflara bakınca karnım acıktı, ben gidip birşeyler yiyeyim :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,574
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR