Katılım listesi ve taahütname :
Oyunlara katılacak her ekibin en geç 01.10.2006 tarihi saat:14.00’e kadar katılım listelerini ve taahütname’yi 0212-276 32 42 nolu fax’a faxlamaları gerekmektedir. Jandarma ve orman idaresinden izin alına bilmesi için.
benim bildiğim yarışlara katılmak için kayıt olmak gerekiyor ancak düzenlenecek gezi amaçlı turda böyle bir kayıt zorunluluğu yok. yine de teyid edilebilir. (ben bir arkadaşımla konuşup bu bilgiyi aldım.
Ben de muhtemelen cuma günü iş için Bursa'da olucam, ctesi sabah erkenden Karamürsel'den yola çıkacam, o bölgeden gelecek olanlarla beraber gidebiliriz
Bende fax geçmediydim.
Halit beyi aradım gsm den.
Katılacak araç plakaları verilirse , valiliğe ve jandarmaya yaklaşık liste verileceği için uygun olur dedi.
Yarın ben fax geçeceğim plakaları.
Kendi adıma Cuma günü gitmeyi planlıyorum.
Ancak gerek İstanbul ve gerekse İzmirden gelecek arkadaşlara Cuma uymazsa (ki sanırım bayram tatili uzatılmamış, o kimilerini etkiler) o zaman bende C.tesi sabahtan yola çıkarım.
Aslında böyle bir durumda Karamürsel - İzmit civarı buluşup 9-10 araç konvoy gitmek çok keyifli olur.
Konvoy güzel olur valla haberleşelim o zaman
benim araç ta 34 RBJ 26
taiga' Alıntı:
Kendi adıma Cuma günü gitmeyi planlıyorum.
Ancak gerek İstanbul ve gerekse İzmirden gelecek arkadaşlara Cuma uymazsa (ki sanırım bayram tatili uzatılmamış, o kimilerini etkiler) o zaman bende C.tesi sabahtan yola çıkarım.
Aslında böyle bir durumda Karamürsel - İzmit civarı buluşup 9-10 araç konvoy gitmek çok keyifli olur.
2000 yılında subaşı oyunlarına katılmıştım. gerçekten de kalabalık ve eğlenceli oluyor. Beccenin Becerisi diye bir çamurlu geçiş koymuşlardı, Sanırsam Sayın Mehmet Abi dışında kimse de zaten geçememişti. Bence doğayı seviyorsanız, Offroadu seviyorsanız katılır ve çılgınlıkları seyredersiniz. Yarışlara günlük kullanmakta olduğunuz araçlarla katılıyorsunuz, en azından bu amatör rekabet ruhunu öldürmüyor.
Yok eğer bu aktiviteyi kaçırıyorsanız, PANGEA ile 11-12 Kasım Tarihlerinde Yedigöller Milli Parkına dalış yapabilirsiniz. Bu konuda ayrıntılı bilgi www.pangeaoffroad.org sitesinde birkaç gün sonra yayınlanacak.
Lütfen bunu da bir duyuru olarak kabul edin. Birazdan bir topic olarak da açmayı planlıyorum.
Oyunlar ctesi akşam üstü başlıyorda, asıl kampçılar perşembeden gelecek.
Cuma akşamı ise herkeste bir heyecan olup çok güzel sohbetler yapılabilir.
İnsanların kaynaşması vs içinde yeterli zaman olur diye düşünürüm.
C.tesi kamp alanında bir telaş vb olur büyük ihtimalle çoğunluk o gün geldiği için.
O yüzden cuma akşamından gidip ateş başı güzel sohbetleri dinlemek, ctesi akşamı da oyunlara katılmak kendi adıma bana daha keyifli bir seçenek gibi geldi.
Lakin iş durumlarını ayarlayıp cuma dan gidebilmek pek çok arkadaşımız için cidden zor.
Haldun hocam aslında cumadan gitmek daha mantıklı görünüyor, ctesi gece döneceğimiz için
ben cuma günü muhtemelen Bursa'da olacam o gün haberleşiriz en iyisi, işim erken biterse ben de cumadan çıkabilirim