Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi (29-30 Mayıs 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mfthk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,811
Ynt: Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi (29-30 Mayıs 2010)

Merhaba Arkadaşlar

Gerçekten çok güzel bir kamp ve off road etkinliği olmuş.Resimleri görünce gelemediğime bir kez daha pişman oldum. :'( :'(Şimdiden söz bir sonraki faaliyeti kaçırmayacağım.

Resimler gerçekten harika elinize yüreğinize sağlık.

Selamlar,
Murat

Etiketler

Murat(Varhub) Bey fotolar gerçekten çok hoş....
Bir kez daha gitmiş oldum inanın her birine bakarken..:smiley:))))
Elinize, gözünüze, ruhunuza sağlık..
En yakın zamanda tekrar bir etkinlik paylaşımına...
sevgilerimle
Murat AYRAL
Karadeniz Ereğli

Enstantaneler müthiş Murat, tebrikler usta fotoğrafçılığına, teşekkürler paylaşımına.

Selamlar,

yavuz-çelikel' Alıntı:
Kaçaklardan haber varmı dönmüşlermi Ankara'ya..:smiley:):smiley:):smiley:)

Yavuz abi en son irice bir bozayı bunları kovalıyormuş ;D ;D ;D
Zannedersem hala kaçıyorlar ;D ;D ;D
Yada yakalandılar :'(

tolgameltem' Alıntı:
Yavuz abi en son irice bir bozayı bunları kovalıyormuş ;D ;D ;D
Zannedersem hala kaçıyorlar ;D ;D ;D
Yada yakalandılar :'(

yok yok gelmişler hemde geldikleri yoldan...

merhabalar ozgursenyurt kardeş hatırladınmı bilmem 1 hafta önce şaşmaz sanayi sitesi 35 sokakta seni arabandan tanıyıp gezenbilir com da seni gördüğümü söylemiştim orda birilerine telefonmu bilmiyorum bir cihaz getirmiştin. o zaman ayaküstü biraz konutuk hatırlarsan opel vectram var bende sizinle geleyim dağda kaldığım yerde beni çekersiniz demitim ismim Ramazan Özgören lada almayı düşündüğümü söylemiştim. Bugün linkte kartalkaya gezilerinizi takip ettim çok hoşuma gitti darısı başıma inşaalah bir gün bende katılırım ben zaten bolunun gerede ilçesindenim bizim oralar gerçekten güzel beğenmisinizdir inşaalah gerdenin yaylalarına çıktınızmı çıktıysanız beğendinizmi inşaallah bir gün jip alır veya arabayı jiple takaslarsam size katılmayı düşünüyorum.

yokluk mertliği bozuyorsa beraber gitmeyelim dağa.:smiley:):smiley:)
Dağda mert lazım.

Fotoların devamı PAZAR günü :D

100_1577.jpg

100_1578.jpg

Yaylada, ormana girmeden evvel :D :D

100_1580.jpg

100_1583.jpg

Selami kardeşin biraz canı sıkkın "Burada çamur yoh mu ??? ??? :-[ :-[ " ;D ;D

100_1581.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR