Ynt: Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi (29-30 Mayıs 2010)
Merhaba arkadaşlar, Kartalkaya'dan döndükten sonra sizlerle ancak bu saatte yeniden buluşabiliyorum lütfen kusura bakmayın, çok keyifli geçen Kartalkaya etkinliğine katılım yapan arkadaşlarımızın tümüne ve etkinliği düzenleyen ve oaralara götüren Murat'a çok çok teşekkürler ediyorum. Can senin de kulaklarını çok çınlattık
Ferdanecim seni uzun bir süreden sonra aramızda görmek beni çok mutlu etti, bende sana ve Kasım Ağabeye çok teşekkür ederim. Kasım Ağabey cumartesi gününün şampiyon pilotuydu
ferdane gül' Alıntı:
Tatlı bir yorgunluk içinde eve gelir gelmez hemen siteye girip ,bu geziyi düzenleyip yanımızda olan Murat'a ve Moderatörümüz Zerrrin'e çok teşekkür ederim(Ağabeyim Kasım'da aynı şekilde katıldığını iletmemi istedi)...Dolu dolu ,her aynı başka güzel 2 gün geçirdik ,.......
Meralcıim, iyiki sen de Didim'den kalkıp geldin, büyük özveri gösterdin gerçekten, ben de sana katıldığın için teşekkür ediyorum, canım benim
mrldogan' Alıntı:
iki gun sadece gulduk yedık gezdık.dolu dolu cok mutlu vakit geçirdik.mayıs ayının sonunda karda yürümek cok keyıfliydi.dagevımız dekı arkadas sohbeti sıcaklık paylasım muhtesemdı.zerınım iyiki aradın hayatıma 2 guzel gün armagan ettın. bu guzel etkınllıgı hazırlayan ve bızı oraya götüren murat ve zerin e tesekkürler.iyiki varsınız sayenızde doganın güzelliklerinin tadını cıkarttık.coooooooooook sevgıler.
MERAL
Ne kadar iyi ettin de geldin Yavuz, bizde senin katılımdan çok keyif aldık
yavuz-çelikel' Alıntı:
Cumartesi gecesi haricinde katıldığım her andan keyif aldım.teşekkürler.
Evet Selami iyi ki geldiniz Ahmet (Ali) ile birlikte, CJ ler muhteşemdi
Çok acı olmasına rağmen güveç güzeldi, ellerinize sağlık, gece üşüdüğüm için ısıttı beni acılığı
s3lami' Alıntı:
İyiki gitmişim,İyiki Ahmet (Ali)ısrar etmiş.Çok keyif aldım.
(CJ mlede gurur duyuyorum.Benim onu sevdiğim kadar oda beni seviyor.)
Özgür, XJ de hiç yabancılık çekmedi bizlerle olmaktan gayet memnun görünüyordu arzide
Hepimiz birimiz için birimiz hepimiz için diyoruz her zaman
Biz teşekkür ederiz..
ozgursenyurt' Alıntı:
vee ulaştık
cumartesinden gelen ekibin bizi karşılması herkeze ayrı ayrı teşekkür ederim anlatılmaz yakınlık gösterdiniz sayenizde hiç yabancılık çekmedik...
Ereğli'den katılım yapan Kedi Murat, Cengiz ve Turan biz de size teşekkür ediyoruz, en kısa zamanda yeniden bir araya gelelim
PajeroCat' Alıntı:
Ve bir kaç resimde benden arkadaşlar..
Gerçekten çok güzel bir geziydi...
Paylaşımlar adına ve bu tür etkinlikleri düzenleyen Gezenbilir ailesine ve başta Zerrin hanıma sonsuz teşekkürlerrr
))
Dostçakalın..
Murat AYRAL
Karadeniz Ereğli