Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi (29-30 Mayıs 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mfthk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,813
Ynt: Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi (29-30 Mayıs 2010)

Murat (Varhub) bey ve Zerrin hanım dan resimleri bekliyoruz...
sevgiler

Etiketler

Bu arada üzücü bir haber bu sabah fatihin nissan harraret yapmış ve motor kitlemiş.
Çok sulara dalınca benim ihtiyarın ahı tuttu galiba. ;D

Bir kaç foto daha..
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

100_5477.jpg

100_5482.jpg

100_5500.jpg

100_5510.jpg

100_5519.jpg

güzel ve keyifli bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler

Merhaba arkadaşlar, Kartalkaya'dan döndükten sonra sizlerle ancak bu saatte yeniden buluşabiliyorum lütfen kusura bakmayın, çok keyifli geçen Kartalkaya etkinliğine katılım yapan arkadaşlarımızın tümüne ve etkinliği düzenleyen ve oaralara götüren Murat'a çok çok teşekkürler ediyorum. Can senin de kulaklarını çok çınlattık :smiley:

Ferdanecim seni uzun bir süreden sonra aramızda görmek beni çok mutlu etti, bende sana ve Kasım Ağabeye çok teşekkür ederim. Kasım Ağabey cumartesi gününün şampiyon pilotuydu :smiley:

ferdane gül' Alıntı:
Tatlı bir yorgunluk içinde eve gelir gelmez hemen siteye girip ,bu geziyi düzenleyip yanımızda olan Murat'a ve Moderatörümüz Zerrrin'e çok teşekkür ederim(Ağabeyim Kasım'da aynı şekilde katıldığını iletmemi istedi)...Dolu dolu ,her aynı başka güzel 2 gün geçirdik ,.......

Meralcıim, iyiki sen de Didim'den kalkıp geldin, büyük özveri gösterdin gerçekten, ben de sana katıldığın için teşekkür ediyorum, canım benim :smiley:

mrldogan' Alıntı:
iki gun sadece gulduk yedık gezdık.dolu dolu cok mutlu vakit geçirdik.mayıs ayının sonunda karda yürümek cok keyıfliydi.dagevımız dekı arkadas sohbeti sıcaklık paylasım muhtesemdı.zerınım iyiki aradın hayatıma 2 guzel gün armagan ettın. bu guzel etkınllıgı hazırlayan ve bızı oraya götüren murat ve zerin e tesekkürler.iyiki varsınız sayenızde doganın güzelliklerinin tadını cıkarttık.coooooooooook sevgıler.

MERAL

Ne kadar iyi ettin de geldin Yavuz, bizde senin katılımdan çok keyif aldık :smiley:

yavuz-çelikel' Alıntı:
Cumartesi gecesi haricinde katıldığım her andan keyif aldım.teşekkürler.

Evet Selami iyi ki geldiniz Ahmet (Ali) ile birlikte, CJ ler muhteşemdi :smiley:
Çok acı olmasına rağmen güveç güzeldi, ellerinize sağlık, gece üşüdüğüm için ısıttı beni acılığı :smiley:

s3lami' Alıntı:
İyiki gitmişim,İyiki Ahmet (Ali)ısrar etmiş.Çok keyif aldım.
(CJ mlede gurur duyuyorum.Benim onu sevdiğim kadar oda beni seviyor.)

Özgür, XJ de hiç yabancılık çekmedi bizlerle olmaktan gayet memnun görünüyordu arzide :smiley: Hepimiz birimiz için birimiz hepimiz için diyoruz her zaman :smiley: Biz teşekkür ederiz..

ozgursenyurt' Alıntı:
vee ulaştık
cumartesinden gelen ekibin bizi karşılması herkeze ayrı ayrı teşekkür ederim anlatılmaz yakınlık gösterdiniz sayenizde hiç yabancılık çekmedik...

Ereğli'den katılım yapan Kedi Murat, Cengiz ve Turan biz de size teşekkür ediyoruz, en kısa zamanda yeniden bir araya gelelim :smiley:

PajeroCat' Alıntı:
Ve bir kaç resimde benden arkadaşlar..
Gerçekten çok güzel bir geziydi...
Paylaşımlar adına ve bu tür etkinlikleri düzenleyen Gezenbilir ailesine ve başta Zerrin hanıma sonsuz teşekkürlerrr:smiley:))
Dostçakalın..
Murat AYRAL
Karadeniz Ereğli

Fotoğraflar çok güzel Ferdane, Özgür, Kedi Murat, ellerinize sağlık, bende de biraz var hazırlıyorum, hemen yüklemeye çalışacağım..

mfthk' Alıntı:
Çok özür dilerim, sabah kötü bir sürpriz yaşadım. Planladığım saatten geç uyandım, 6 ya yetişebilmek için fırladım evden, acele ve dalgınlıkla siteden ters çıktım ve arabamın ön iki lastiği yarıldı. :(
çok hazırlamıştım kendimi..

Geçmiş olsun, üzüldüm, katılamamanız ayrı üzücü olmuş , lastikler ayrı. Vardır her işte bir hayır.

Güzel gezi olmuş, resimler bu kadar olmaz sanırım. Mevcutlar için teşekkürler, diğerlerinide bekliyoruz.

Bu arada ALfonse ve Kerem nerde ????????? ??? ??? ??? ???

Cumadan çıkmışlardı. Dere tepe derken kaybolmasınlar sakın.

ceranus' Alıntı:
Fotoğraflar çok güzel Ferdane, Özgür, Kedi Murat, ellerinize sağlık, bende de biraz var hazırlıyorum, hemen yüklemeye çalışacağım..
Bekliyoruz Zerrin.

Çok geçmiş olsun, şanssızlık olmuş sizin için...

mfthk' Alıntı:
Çok özür dilerim, sabah kötü bir sürpriz yaşadım. Planladığım saatten geç uyandım, 6 ya yetişebilmek için fırladım evden, acele ve dalgınlıkla siteden ters çıktım ve arabamın ön iki lastiği yarıldı. :(
çok hazırlamıştım kendimi..

merhabalar
gelmeyi çok istedim ancak birtakım sorunlar yüzünden gelemedim.
keyifli bir gün geçirmişsiniz.inşallah birdahaki etkinliklerde beraber oluruz
selamlar

Zerrin gerçekten senin sayende çok hoş vakit geçirdik..
Birlikten kuvvet doğar misali inan herşey çok güzeldi..
Tanıştığım tüm arkadaşlara tekrar tekrar selam ve sevgilerimle..
Karadeniz Ereğli taraflarına da en kısa zamanda bir etkinlik yapabiliriz..
Bunu bir ara netleştirelim Zerrin..
Çok memnun olduk gerçekten tanıştığımıza...
Sonsuz teşekkürler:smiley:)))
Murat AYRAL
Karadeniz Ereğli

mfthk' Alıntı:
adaşa, hayırlı olsun o zaman mı diyelim :smiley:
fotoğraflardan gördüğüm, standart hali ile senin ihtiyar da fena durmamış ormanın içinde be abi :smiley:
bu arada, 2000 model bir XJ ile Alfa 156 ımın takası söz konusu. Eğer olacak gibi olursa yardımlarını esirgemeyeceğinizi biliyorum.
Teşekkür ederim adaş ;) Allah daha iyisini sana nasip etsin.
Ama söyleyim offroad dan sonra araba gıcır gıcır durmuyo benim arabanın heryeri ağaçların imzasıyla dolu. bidaha ki sefere arabayı streç filme sarıp mı gitsem ne yapsam :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri