Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi (29-30 Mayıs 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mfthk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,777
Ynt: Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi (29-30 Mayıs 2010)

DSC09867.jpg

DSC09868.jpg

DSC09869.jpg

DSC09873.jpg

DSC09877.jpg

DSC09878.jpg

DSC09879.jpg

Etiketler

Çok acıktık çoooookkkk eve dönüyoruz ama önce Sarıalan Gölüne uğramak gerekiyor :D

Gerçek dört çeker dostlarımız da oradalar ;D

Fındık faremizi besledik, görüntüledik, koyunumuz kuzuladı, onu sevdik, daha önce de tavuğumuz civcivlerini besliyordu, sanki Ali Babanın çiftliğindeydik biz ;D

Bu etkinliği bu şekilde sonlandırdık katılan tüm arakadaşlarıma bir kere daha teşekkürler ediyorum, umarım beğenmişsinizdir görselleri, ama oralar görsellerden çok daha güzel benden söylemesi ;D

Ellerinize, ruhunuza, gözlerinize, makinenize sağlık Zerrin hanım..
Biz de Karadeniz Ereğli grubu olarak çok ama çooook keyif aldık..
Murat beyin fotolarından sonra Sizinkilerle de bir kez daha daldım inanın o muhteşem ormana, yaylaya,derelere, zirvede karların arasına..
Harika bir geziydi gerçekten..:smiley:))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Herşey için sonsuz teşekkürler...
Sevgilerimle
Murat AYRAL
Karadeniz Ereğli

Zerrin Fotolar için çok teşekkür ederim.Geziden çok çok çok keyif aldık.Bidaha nezaman yapacağız diye düşünüyoruz.

muhteşem bir geziydi valla çok keyif aldım :smiley:
ilk etkinliği iple çekiyorum. :smiley:
bu arada pazar sabahı sakarya maşukiye ye fotograf çekmeye gidiyoruz herkezi de bekliyoruz.

Bir şey değil arkadaşlar, Özgür güzel hatırlattı, bu pazar sabah Maşukiye'ye gidiyoruz, herpinizi bekleriz, konu linki

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=56569.0

Ankara'dan kendi araçlarımız ile sabah 06.00 da hareket edeceğiz, buluşma noktamız Carrefour (Batıkent) önü olsun.

selami bana haber verseydiniz size katılabilirdim böyle bir etkinlik yakın zamanda tekrar düzenlenirse etkinliğe katılmak ve forumdan gıyaben tanıdığım arkadaşlarla tanışmak isterim.. herkese selamlar

bence de 1 mt vardı ama size 80 cm olurr ;D

murat abiii supersın yaa cok tesekkur ederımm bir adet ALİ ;D olarakkk .... hersey cok guzeldiiii

yorumları daha yeni okudum murat ve zerrin gibi klavuzum oldugu iiçin plotluğum o yuzden iyidir sizler gibi dosları tanıdığım için, muhteşem yerleri görme fırsatı bulduğum için kendimi çok şanslı buluyorum tekrar görüşmek dileğiyle...
Kasım ÇARHĞLU

hunter06_1' Alıntı:
selami bana haber verseydiniz size katılabilirdim böyle bir etkinlik yakın zamanda tekrar düzenlenirse etkinliğe katılmak ve forumdan gıyaben tanıdığım arkadaşlarla tanışmak isterim.. herkese selamlar
Abi bizimkide ani oldu daha önceden proglanmış deildi haber verme fırsatım olmadı ama bundan sonra haber veririm sana.

Vayyyyy Kasım abide gelmişşşş...Hoşgeldin abicim pardon yaş 17 yaaaa...:smiley:)
Sevgiler
Selamlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,574
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR