ferdane gül
Zirve
Ynt: Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi (29-30 Mayıs 2010)
...
...
benimkileri bana email atabilirmisinizferdane gül' Alıntı:Evet bende 685 kare var,başta daha dikkatimi çekenleri ekledim,şimdi albüme herkes koyabilsin diye eklemeye çalışıyorum...Sanırım 2.günkü resimlerde sizlerinde çok kareleri var
Rica ederim ne demek ,diğer fotoları en kısa zamanda ekleyeceğim...PajeroCat' Alıntı:Ferdane resimler gerçekten müthiş...inanın çok güzel bir geziydi demek bile basit kalıyor..
Tekrar tekrar teşekkürler resimler adına..
Tüm arkadaşlara da sevgiler...)
ORHANBIYIKLI' Alıntı:Herşey çok güzel olmuş elinize sağlık diyeceğim fakat 13. sayfada bir ineğin surat kısmına atamızın resmini kim ve neden koydu arkadaşlar.
yavuz-çelikel' Alıntı:özellikle yapılan birşey değil bu. Arkadaşlarımızı tanırız.Dikkatten kaçmış birşey.Aracın camındaki stickerın yansıması. Zerrin gerekli düzeltmeyi yap lütfen. İlgili resmi ve konuyla ilgili uyarı mesajlarınıda.Orhan abi dikkatin için teşekkürler.
yavuz-çelikel' Alıntı:özellikle yapılan birşey değil bu. Arkadaşlarımızı tanırız.Dikkatten kaçmış birşey.Aracın camındaki stickerın yansıması. Zerrin gerekli düzeltmeyi yap lütfen. İlgili resmi ve konuyla ilgili uyarı mesajlarınıda.Orhan abi dikkatin için teşekkürler.
yavuz-çelikel' Alıntı:Özellikle yapan inanın ilk beni bulur karşısında.Dikkatiniz için tekrar teşekkürler.
sevgili medoratörler iş başına.