Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi (29-30 Mayıs 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mfthk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,777
Ynt: Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi (29-30 Mayıs 2010)

...

Bolu Sarıalan Offroad Mayıs  2010 207.jpg

Bolu Sarıalan Offroad Mayıs  2010 210.jpg

Bolu Sarıalan Offroad Mayıs  2010 212.jpg

Bolu Sarıalan Offroad Mayıs  2010 214.jpg

Bolu Sarıalan Offroad Mayıs  2010 216.jpg

Etiketler

ferdane gül' Alıntı:
Evet bende 685 kare var,başta daha dikkatimi çekenleri ekledim,şimdi albüme herkes koyabilsin diye eklemeye çalışıyorum...Sanırım 2.günkü resimlerde sizlerinde çok kareleri var ;)
benimkileri bana email atabilirmisiniz
kayaliselami@hotmail.com lütfen

Ferdane resimler gerçekten müthiş...inanın çok güzel bir geziydi demek bile basit kalıyor..
Tekrar tekrar teşekkürler resimler adına..
Tüm arkadaşlara da sevgiler...:smiley:)

haydin gariii

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57824.0

Bu ekibi kesintisiz ve firesiz festivalde görebilmek dileği ile :smiley:)

PajeroCat' Alıntı:
Ferdane resimler gerçekten müthiş...inanın çok güzel bir geziydi demek bile basit kalıyor..
Tekrar tekrar teşekkürler resimler adına..
Tüm arkadaşlara da sevgiler...:smiley:)
Rica ederim ne demek ,diğer fotoları en kısa zamanda ekleyeceğim...

Herşey çok güzel olmuş elinize sağlık diyeceğim fakat 13. sayfada bir ineğin surat kısmına atamızın resmini kim ve neden koydu arkadaşlar.

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Herşey çok güzel olmuş elinize sağlık diyeceğim fakat 13. sayfada bir ineğin surat kısmına atamızın resmini kim ve neden koydu arkadaşlar.

özellikle yapılan birşey değil bu. Arkadaşlarımızı tanırız.Dikkatten kaçmış birşey.Aracın camındaki stickerın yansıması. Zerrin gerekli düzeltmeyi yap lütfen. İlgili resmi ve konuyla ilgili uyarı mesajlarınıda.Orhan abi dikkatin için teşekkürler.

yavuz-çelikel' Alıntı:
özellikle yapılan birşey değil bu. Arkadaşlarımızı tanırız.Dikkatten kaçmış birşey.Aracın camındaki stickerın yansıması. Zerrin gerekli düzeltmeyi yap lütfen. İlgili resmi ve konuyla ilgili uyarı mesajlarınıda.Orhan abi dikkatin için teşekkürler.

kesinlikle... +1 ::smiley:

yavuz-çelikel' Alıntı:

teşekkür ederim yavuz bey yansıma olduğunu tahmin ettim ama canım sıkıldı vallahi.

Özellikle yapan inanın ilk beni bulur karşısında.Dikkatiniz için tekrar teşekkürler.

sevgili medoratörler iş başına.

yavuz-çelikel' Alıntı:
Özellikle yapan inanın ilk beni bulur karşısında.Dikkatiniz için tekrar teşekkürler.

sevgili medoratörler iş başına.

13. sayfa temiz yavuzbey zavallı ineği biftek yaptılar herhalde :D

OOOO ben yokken neler de olmuş burada :eek: :eek: :eek:...

13.sayfadaki fotoyu adım ve profil resmim net oldugu üzere ben ekledim....Orhan Bey beni şahsen tanımaz ama Eren ve Yavuz beni tanırlar ,en azından forumda şimdilik tek Ferdane var;Bir süredir internete ve dolayısı ile foruma giremediğim için dün yazılan yeni mesaj sayesinde sayfaya bakma ve yazılanları görme imkanı buldum;önce anlamadım ama sonra tekrar okuyunca benim çektiğim ve eklediğim fotodan bahsedildiğini anladım;geç oldu ama keşke beni tanıyanlar özelden yazsalardı daha önce cevabımı yazardım...Fotoda- bana daha önce dönülmediğinden de anlaşılacağı gibi,aksi halde forumun duyarlı modları anında beni uyarırlardı- kasıt ya da farklı anlama-anlatma yok tabiii,aracında Atamızın resmi bulunan bir kişi olarak herhalde başka şekilde düşünmem de mümkün değil :( :(.Fotoyu çektiğim an farketmedim ama bilgisayarda bende farklılığı algıladım ve Atamız heryerde ,yansımalar bile harika diye düşünüp ekledim.Ancak bu derece farklı algılanması ve yorumlanmasına şaşırmadım desem yalan olur.Böyle bir algılamada fotomun kaldırılması ,ekleyen ve saygı bakımından en maksimumda dikkat eden biri olarak beni de sevindirdi.Teşekkürler....

Ferdane Gül/Ankara

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,574
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR