Bolu abant kamp alanı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan semihcan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,359

semihcan

Yeni Üye
Arkadaşlar haftasonu 3 arkadaş bisikletlerimizle abant'a 4 günlük geziye gidiceğiz..Kendi çadırlarımızda yanımınızda olucak ancak abant'ta kamp alanı varmı detaylı araştırmama rağmen herhangi bilgiye rastlamadım bilginiz varsa paylaşırmısınız..

Etiketler
Ynt: Bolu abant kamp alanı?

Merhaba, Seneler önce gitmiş olmama rağmen, Abant gölüne giriş yapıp sağ yoldan devam ettiğinizde, golun uç kısmına doğru , sağ tarafta kamp alanı mevcut, tabela ile de belirtilmiştir.
Ayrıca bir konuda tecrübemi aktarmak isterim, senesi ni hatırlamıyorum ama kamp alanında kalmak üzere iki arkadaş gittiğimizde, alanda bizden başka konaklayan kimse yoktu.Çadır kurmuş olmamıza rağmen, Abantın çok ayak altı olması ve gelen gidenin çok olması neden ile akşam saatlerinde çadırı söküp, az geride ki jandarma karakolunun orada arabada uyumayı tercih etmiştik.Bu bize has bir tercih olabilir ama belirtmek istedim.Daha sonraki yıllarda kalabalık arkadaş grubu ile konaklamamızda, golun kıyısına çok yakın olmamıza rağmen sabah erken saatlerde makaralı oltalarımızın çalındığını belirtmek isterim, fakat burası kamp alanının karşısında bizim tercih ettiğimiz bir yerdi.

abanta okadar cok gittimki sayamiyorum belki 20 belki 30 hic kamp yapmadım ama yapmayi duşunuyorum bilgiler icin tesekkurler

tavsiye etmem. alışveriş merkezi içerisindeki kioska gelen müşteri gibi her saniye çadırla ilgili bilgi sormaya gelen amca-teyzelere brifing verirsiniz. 1 kere denedik,yanıldık.

Bizler 2010 ve 2011 de Abant'ta kampingde kaldik.Ana kapidan girince sola saparak bir kac km. sonra solunuzda kamp alanini gorursunuz.Hususu kapisi vardir,aksam orman bekcileri gelip ucreti makbuz mukabili alirlar.Ilk gittigimiz sene kampta elektrik ve
tuvaletler ve hatta bir de sicak su sohbeni vardi,diger seneler kablolari sokerek calmislar elektrik yoktu.Kamp alanini ordaki koylu kardesler inekleri otlatma alani olarak kullandiklarindan her taraf inek fiskisi ile doluydu,bizim soylenmemiz uzerine inekleri alip
gittiler.Fakat kamp senelerdir bakimsizliktan nasibini almiz,yalniz para almayi bilen,islemecilikten aciz kisiler,idareci olursa
bizim kamplarimiza Allahtan sifalar ve gideceklere de kolay gelsin demek isterim,Selamlar.

Ynt: Bolu Abant Kamp Alanı?

Abant'daki Kamping'e her sene girmege basladik,2012 den itibaren yukari kisma cikan yol da yapildigindan cok M.Karavan ve Cekme Karavanlar da gelmege basladi,devamli olarak 30/40 cadir 3/4 ay kaliyor.Su bol,elektrik de var,bu seneki fiati geceligi 20 TL olmus,aksamlari orman bakcileri gelip para aliyorlar.Buyuk sehirlerin sicagindan kacan kisiler icin iyi bir alternatif.Haftada bir iki manav geliyor,hergun ekmekci geliyor.Fazla ihtiyaci olanlar icin Supermarket veye Mudurnu 30 km.Herkeze tavsiye edilecek bir kamp alani.Biz 18 gun kaldik,geceleri hava 8/10 derece arasi,bol battaniye lazim,slml.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,516
Kaydolan Son Üyemiz
Hasandiyet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR