Ynt: Boğaz Camping
Isminizi bilmedigimden,Size Sayin Rubicon 34 diye hitap ediyorum,Size evvela kendimi tanitayim,ben 50 senedir yurt disinda yasamaktayim ve 40 senedir M.Karavan ile butun Avrupayi seyahat ederim.Benim ki sizler gibi en fazla 2 veya 3 hafta izin olmayip,ben ve esim senin 8 ayina M.Karavan ile gezerek geciririz.Bizlerin Avrupa da gormedigimiz Kamp ve Devlet kalmadi,yani
ben ne yazdigini bilen kimseyim.Sizler eger bu kamp sahiplerini veya isletmecileri bu kadar korursaniz ki,ben her sene Turkiye'mi 3 ile 4 ay bastan sona kadar gezerim,konustugum kimseler fiatlardan cok sikayetcilerdir.Size misal vereyim.Datca Aytur kamp 50 TL.Goreme Kaya kamp 40 Lira,Alanya Incekum kamp 45 Lira,ve en kazik markasi Istanbul Yenikapi kamp 50 Lira.Sebepleri nedir bilirmisiniz? Sizler gibi bu kampa gelen kisiler "Aman kardesim sizin kampiniz sahane ve ne kadar da ucuz" diye idarecilere basladilar mi?hapi yutmussunuzdur,muhakkak seneye zam vardir.Bundan dolayi her kamp idarecesine devamli kampi kotuleyin meth etmeyin,zira kapida zam var.Siz benden yana olacaginiza,kampi meth edip idarecileri sisiriyorsunuz.Baska misal vereyim.Abant Kamp 13 TL-Samsun Karavan Parki 13 TL.Antalaya Peach park 24 saat 6TL.Peki bu fiatlar nasil oluyor?Zira bu yerler belediyelere ait ve kar gozetmiyorlar,fakat bazi hortumcu gozu ac belediyeler milleti soyuyor.Ben senelerce A.C.S.I kamp kitabi icin avrupa da kamp denetlemeleri yaptim,yazdigimi ve anlattiugimi bilirim,sonra benim M.Karavanimda her sey mevcut,buna ragmen gene de kamplari tercih ederim,bu sene Zolguldak da basladik,Trabzon uzeri Karadeniz,sonra Kapodokya/Pozanti asagisi Adana Tarsus ve Akdeniz devami Marmara uzeri Istanbul ve su an Edirnedeyiz,bir ay daha devam edecgimiz yolculuk bizi Macaristan Thermallari ile evimize goturecektir.Bundan dolayi size tavsiyem katiyyen kamp isletenleri veya sahiplerini mudafaa etmeyin,selamlar