Boğaz Camping

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cantunc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 99
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 103,115
Ynt: Boğaz Camping

cantunc' Alıntı:
sayın enverdede,yanlış anlaşmaktan dolayı kırgınlığa gerek olmadığı kanaatindeyim.Bir dahaki sefere kahvenin yanında kekte olacak.......
O sefer benimde zamanım dar diye bahanem olmayacak.Şimdiden teşekkürler.

Etiketler
manavgat

Bogaz Kamping'e 3 senedir pes pese gelmekteyim.Cennetten bir kose.Baskani candan kutlarim.Ben yurt disinda yasadigimdan bu kampingi yurt disinde devamli
promosyon yapmaktayim,zaten Avrupali kampcilar bu kampi bilmektedirler.Tek problem tarafi dukkanlara biraz uzak olmasi,fakat her guzelin de bir kusuru olur
derler ya?Tebrikler ve selamlar.

Sayın Özbek,konuyu açarken bende buna değinmiştim.Yabancıların haberi var UKKF.nun haberi yok.Sonra neden üye olmuyorsunuz diyede soru soruluyor.Belki bizim bilmediğimiz yabancıların bildiği daha ne cennet köşeler vardır.............

Ben 40 senedir Memleketimi M.Karavan ile gezen bir kimseyim.Bu seyahatlerimde bilhassa Karadeniz sahilleri ile Akdeniz sahillerinde bizlerin bilmedigi fakat
Avrupali M.Karavanci arkadaslarin buldugu yerleri, bizde ziyaret edince cok sasiriyorum,bu adamlar bu yerleri nasil bulurlar? Demek ki aralarinda muthis bir
istihbarat alis verisleri var.Sonra Avrupa internet sitelerinde Turkiye'nin en guzel yerlerinin adresi ve tarifleri de bulunmaktadir.Bende bu gittigim yerleri bazen
bu sitelerde yazmaga gayret ediyorum,ki bazi arkadaslarda oralara gidip zevk alsinlar.Selamlar.

Kampingin 2012 sezon fiyatı motokaravan 20 TL , karavan 30 TL. elektrik su dahildir.
Ulaşım için Antalya-Manavgat-Titreyengöl güzergahı izleniyor...Sonra telf. irtibatı kurulup yönlendirecekler.

Ercument Ozbek' Alıntı:
Senelerdir gittigim Kamping,deniz aynen sizin yazdiginiz gibi,kumsal ve derin degil,slm
ilgi gösterip soruyu yanıtladığınız için çok teşekkür ederim...lakin ufaklığın sabaha hastalanması nedeniyle tatilimizi iptal etmek zorunda kaldık...

yazınızda yazdıklarınıza bende katılıyorum sayın cantunc bizde eşimle eylülde 10 Boğaz kampta kaldık ve çok memnun ayrıldık her şey en ince tetayına kadar güzel düşünülmüş keşke bu tur kamp alanları ülkemizde çoğalsa. Boğaz kamptan ayrıldıktan sonra internette çok metedilen Akçakıl kampa gittik ama konaklamadık çadır yeri için 2 kişi için 40 tl fiyat artı elektik sayacı verilip kw 50 krş istediler o kapmp için çok fazla aaaaaaaaa bu arada Akçakıl kamp Karavanların dipdibe olduğunu da görmek de biraz caydırıcı oldu öyle bir yerde nasıl rahat edersiniz ki, tamamen ticari ve para kazanmak olan işletmelerin yerine insan kazanmak amaçlı Boğaz kamp gibi yerlerin çogalması temennilerimle. Sayın başkana da ayrıca bir teşekürlerimi yazacağım, böyle bir kamp alanını biz çadır ve karavan sevenlere kazandırdığı için.

Boğaz camping hakikaten dört dörtlük her açıdan,tertemiz tuvalet ve banyosu,güvenliği,10 makinelik çamaşırhanesi,ütü masaları dahi var,ortak mutfak ,elektrik ve çamaşır yıkama için ayrı ücret alınmıyor ,hepsi dahil 30 tl...

Enver abi merhaba ,

Bilgiler için teşekkürler. Boğaz kamping ziyaret edilecekler listesine alındı.
Birde fotoğrafları göndersen tam olacak. Fotoğrafları görmeden inanmak zor... ::smiley:

Ben de yilaardir bu Bogaz kamping'e gelmekteyim,bu sene de gecen hafta oradaydim,menfi yonlerini de ben kaleme alayim:
1-Sabaha kadar yaninizdan gecen gemilerden gelen muzik ve pis mazot kokusu'
2-Butum gece gum gum sabaha kadar vuran yakindaki diskonun davulcusu.
3-Kampin icerisi hic supurulmedi her taraf agac ve yaprak dolu.
4-Gece bekcisi gencecik bir kiz,korkudan ne yapacagi belli degil,o mu bizi koruyacak?
5-Sayin Baskan utanmadan gecen sene 20 TL olan fiati bu sene yuzde %50 arttirarak 30 Tl yapmis,adam biraz utanir.

Sizlerin anlattigi kadari ile biraz da durumu abartmis olmuyormusunuz????

Selamlar
40 senedir kampci Boranka

1-Sabaha kadar yaninizdan gecen gemilerden gelen muzik ve pis mazot kokusu'
2-Butum gece gum gum sabaha kadar vuran yakindaki diskonun davulcusu.
3-Kampin icerisi hic supurulmedi her taraf agac ve yaprak dolu.
4-Gece bekcisi gencecik bir kiz,korkudan ne yapacagi belli degil,o mu bizi koruyacak?

Ercüment bey bu olumsuzluklara bende katılıyorum ama ne yazı ki bunlar başka kamplarda yaşadıklarımızın yanında devede kulak kalıyor.Tek çözüm gitmezsiniz olur biter ama bukadar eleştirinize göre de yıllardır vazgeçememişsiniz oraya gitmekten bu biraz çelişkili bir durum değil mi sizcede. Burada yorumlarımızı yaparken yıkıcı değil yapıcı yönde yaparsak gitmek isteyen arkadaşları da Boğaz kamp hakkında daha iyi bilgilendirmiş olmazmıyız daha doğru olmaz mı bu nacizane benim fikrim. Başkanı da ayrıca kutluyorum fazlasıyla gereken yapılmış bu olanaklar hiç bir konakladığımız yerde yok fiyat da dediğiniz gibi abartılı değil alınan himette göre az bile....

Isminizi bilmedigimden,Size Sayin Rubicon 34 diye hitap ediyorum,Size evvela kendimi tanitayim,ben 50 senedir yurt disinda yasamaktayim ve 40 senedir M.Karavan ile butun Avrupayi seyahat ederim.Benim ki sizler gibi en fazla 2 veya 3 hafta izin olmayip,ben ve esim senin 8 ayina M.Karavan ile gezerek geciririz.Bizlerin Avrupa da gormedigimiz Kamp ve Devlet kalmadi,yani
ben ne yazdigini bilen kimseyim.Sizler eger bu kamp sahiplerini veya isletmecileri bu kadar korursaniz ki,ben her sene Turkiye'mi 3 ile 4 ay bastan sona kadar gezerim,konustugum kimseler fiatlardan cok sikayetcilerdir.Size misal vereyim.Datca Aytur kamp 50 TL.Goreme Kaya kamp 40 Lira,Alanya Incekum kamp 45 Lira,ve en kazik markasi Istanbul Yenikapi kamp 50 Lira.Sebepleri nedir bilirmisiniz? Sizler gibi bu kampa gelen kisiler "Aman kardesim sizin kampiniz sahane ve ne kadar da ucuz" diye idarecilere basladilar mi?hapi yutmussunuzdur,muhakkak seneye zam vardir.Bundan dolayi her kamp idarecesine devamli kampi kotuleyin meth etmeyin,zira kapida zam var.Siz benden yana olacaginiza,kampi meth edip idarecileri sisiriyorsunuz.Baska misal vereyim.Abant Kamp 13 TL-Samsun Karavan Parki 13 TL.Antalaya Peach park 24 saat 6TL.Peki bu fiatlar nasil oluyor?Zira bu yerler belediyelere ait ve kar gozetmiyorlar,fakat bazi hortumcu gozu ac belediyeler milleti soyuyor.Ben senelerce A.C.S.I kamp kitabi icin avrupa da kamp denetlemeleri yaptim,yazdigimi ve anlattiugimi bilirim,sonra benim M.Karavanimda her sey mevcut,buna ragmen gene de kamplari tercih ederim,bu sene Zolguldak da basladik,Trabzon uzeri Karadeniz,sonra Kapodokya/Pozanti asagisi Adana Tarsus ve Akdeniz devami Marmara uzeri Istanbul ve su an Edirnedeyiz,bir ay daha devam edecgimiz yolculuk bizi Macaristan Thermallari ile evimize goturecektir.Bundan dolayi size tavsiyem katiyyen kamp isletenleri veya sahiplerini mudafaa etmeyin,selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR