Ynt: Bodrum - Milas - Söke Yolunda Ayrı Bir Seçenek
"Amca, dayı" demeyin de... "Yol harikaları" adlı başlığa, hemen baktım ve konuyu çok "harika" buldum. İyi geziler dilerim.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ayşen Hanım,
Bu biraz da beklentilere, konuya hangi gözle ve nasıl bakıldığına da bağlı. Ben burada zamanı daha çok olanlarla, Bodrum-Milas-Söke yolunu sık kullananlara, hiç olmazsa "bir kerelik bir seçenek" olabilmesi için yazdım. Yararı olduğunu/olacağını sizin yazınızdan anladım; hoşuma gitti.
İyi geziler.
Cavid Sezen
emrylmz' Alıntı:teşekkür ederim cavid bey. ama size bundan sonraki mesajlarımda abi diye hitap etsem umarım beni mazur görürsünüz.
ben yeniyim evet, gezmeyide çok severim iyide gezerim.
yol harikaları adında bir başlığım var orayada bakarsınız beklerim.
sevgiler...
"Amca, dayı" demeyin de... "Yol harikaları" adlı başlığa, hemen baktım ve konuyu çok "harika" buldum. İyi geziler dilerim.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ayşenalev' Alıntı:Merhaba arkadaşlar .Bodrumu geçereken şöyle bir uğratmıştı eşim ,hoşuma gitmemişti ,turizmnedeniylemi bilemem ,ama şimdi öyle izlerken anıları okurken iyi bir gezmem izlemem gerektiğine inandım sayenizde bol geziler ve paylaşımlar . Eldeki imkanlarımıza göre gezip görebildiğimiz yerleri buralardan daha teferruatlı izliyorum sağolun, varolun arkadaşlar
Ayşen Hanım,
Bu biraz da beklentilere, konuya hangi gözle ve nasıl bakıldığına da bağlı. Ben burada zamanı daha çok olanlarla, Bodrum-Milas-Söke yolunu sık kullananlara, hiç olmazsa "bir kerelik bir seçenek" olabilmesi için yazdım. Yararı olduğunu/olacağını sizin yazınızdan anladım; hoşuma gitti.
İyi geziler.
Cavid Sezen