Blazer Yakıt Tüketimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 737 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,633

737

Ana Kamp
Yer
antalya
95 blazer (şase numarasından bilgisayara bağlandığında 96 görünüyor buda enteresan bir durum)şehir içi yakıt sarfiyatım 100 km de 22 lt bana biraz fazla geldi bu araçların ortalama yakıt tüketimi hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardım lütfen..

Etiketler
737' Alıntı:
95 blazer (şase numarasından bilgisayara bağlandığında 96 görünüyor buda enteresan bir durum)şehir içi yakıt sarfiyatım 100 km de 22 lt bana biraz fazla geldi bu araçların ortalama yakıt tüketimi hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardım lütfen..

21-23 lıtre arasıda ben yakıyorum.asagı dusurmen zor.ne yaptıysam dusuremedım.bakımlarını kesınlıkle aksatmam.hatta bı ara 30 lıtrelerı gordum gaz ayarından dolayı.
uzun yolda 16-18 lıtre arası olur.

zaten benzınlı teknık verılerınde sehır ıcı 21 lıtre uzun yolda 16 lıtre yakar dıyor.gazlıda %10 fazla yakar lıtre olarak.normal yanı.

sitede sakaryadan bir arkadaş blazer ilanında 38 kuruştan bahsediyordu araçta bir sıkıntımı var diye düşündüm..

mumkunatı yok 38 kurus olmasının.ya uzun yol degerlerıdır.yada yanlıs olcmustur.lpg lıtresı 2.70 tl.buda 100 km de 14 lıtre yaparkı chevrolet ın fabrıka degerlerındekı benzın sarfıyatının bıle asagısında.

sehır ıcınde 38 kurus yakıyorsa uzun yolda 25 kurus yakıyodur onun hesabına gore :smiley: akıl mantık ısı degıl.

Merhaba,

Benim 97 model V6 Vortech 4.3 Blazer'im var. Uzun yoldo 110 km/saat cruize kontrol hızıyla 11.1 benzin ortlamasını tutturdum. Bunun LPG karşılığı yaklaşık 13.5 lt. Şehir içinde rakam nezinde 15.0 lt civarında. Bunun lpg karşılığı 18 lt civarıdır. lpg prins markadır. Sizin rakamlar bana biraz yüksek geldi.

cembay' Alıntı:
Merhaba,

Benim 97 model V6 Vortech 4.3 Blazer'im var. Uzun yoldo 110 km/saat cruize kontrol hızıyla 11.1 benzin ortlamasını tutturdum. Bunun LPG karşılığı yaklaşık 13.5 lt. Şehir içinde rakam nezinde 15.0 lt civarında. Bunun lpg karşılığı 18 lt civarıdır. lpg prins markadır. Sizin rakamlar bana biraz yüksek geldi.

valla bravo.ne dıyım :smiley: herturlu bakımını zamanından once yaptırmama ragmen o rakamları hıcbır zaman tutturamadım. lpg nın prıns olması onemlı degıl benzınde zaten az yakıyor.orası ılgınc.

ben dün antalyadan manvgata gittim uzun yol sayılır 80 km/hız dan yukarı çıkmadım gazda 16 lt hesabım yanlış değilse :smiley:

Merhaba,

Ben Ankara-Bursa arasında 3 defa gittim geldim her defasında 13-14 lt. aralığını tutturdum. Bir kere Ankara-İstanbul gittim geldim ondada yaklaşı 14 lt. yaktı. 110 km/saat sabit hızla kullandım hepsinde.

valla süper hız sabitleyicinin etkisi olsa gerek birde lpg benimki atiker ve motor versiyonu farklı sanırım

cem bey merhabalar. abimde 96 model gmc jimmy almak istiyor. araştırmalarımıza göre blazerın ikiz kardeşi. ön far ve panjur hariç aynılar. alırken nelere dikkat etmemiz gerekir? nerelere bakmamız gerekir? lpg yok.biz takıcaz. prins önerirmisiniz? teşekkürler.

Merhaba,

Bu iki araç ikiz kardeş gibidirler. LPG olarak prins bence en iyisi. Nelere dikkat edeceğinize gelecek olursak alt taraftaki linkin işinize yarayacağını umuyorum.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=95648.0

Ynt: Blazer Yakıt Tüketimi

teşekkürler. şanzuman kontrolunde vites geçişlerindeki vuruntulara mı dikkat etmek gerekli? son olarak karma yakıt tuketimi ne kadar güncel olarak? lpg de?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR