Hanimlar .... Sanirim kisa bir sure sonra karavansiz karavan severlikten karavanli karavan sever grubununa dahil oluyorum..... Cok heyecanliyim .... Oleyyyyyyyyyyy
Ynt: Bizim Karavanımız; Cıtroen Jumper Camper - buselik (İlknur&Mahir)
Hanımlar dediniz ama bizde yandan sevinebilirz sanırım çok sevindik sizin adınıza.
..... Cok heyecanliyim ... bu küçük cümleyi en yakınınıza anlatmaya çalışın sizin heyecanınızı anlar ama kavrayamaz,inanın biz bunu en iyi kavrayan insanlar grubuyuz.
İlknur Hanım, "bir geldi, pir geldi".
Bu ne hız böyle; düşman çatlatır desem yeridir... 2.Nisanda foruma kayıt, 30 mesaj, 24 gün sonra kamper sahibi!..
Güle güle, güzel gezi ve dinlencelerde kullanmanız dileğiyle kutlarım.
Haberi dün aldığımda cidden çok sevindim.
Oğuz abinin karavanı 12m3 lerde enfes bir araçtı.
Buselik hanım güle güle kullansın.
Oğuz abi de yeni 4x4 semi'sine bir an önce kavuşsun...
Lakin Buselik hanım cidden çok hızlymış, çoğumuz karavanına 2-3 sene de zor kavuşurken o bir haftada işi bitirdi...
Not: Darısı başına Cavid abi, bak en kabızlarımız Hakanla ben bile karavanlandık, sıra sende artık... ;D
Öncelikle Oguz bey ve eşine , sonra da hem gezenbilirdeki hemde karavanturk'teki dostlarımıza cok teşekkür ederiz.... Selvi boylum Al yazmalım bizim kıymetlimiz olacak... Sayın Taiga nın dediği gibi hızlı oldu ama kendimi çok şanslı hissediyorum..
Tüm karavan sahibi olmak isteyen arkadaşlarımızında biran önce düşlerinin gerçekleşmesi dileği ile herkese çok tesekkürler....İlknur - Mahir
Her iki taraf için de zamanlaması mükemmel hayırlı olduğu düşüncesindeyim.
"Karavan, karavanı sevenden ve gezenden alınır" mantığıyla ve motokaravan tercihinizle çok güzel bir karavan aldınız İlknur hanım.
Sağlıklı ve mutlu günlerde kullanın.
Oğuz beyin semiintegated ı da , dün gördüğüm kadarıyla yaza yetişir sanırım. Çok güzel bir heyecan Oğuz bey için, şimdiden kutlarım.