Öncelikle değerli görüşlerini paylaşan tüm forum üyelerine teşekkür etmek istiyorum.
Merhaba , madem tanışıyoruz bakış açımızı biliyorsunuz o halde ?
Güvenli ülkemizde !!! ( alt katınızda tüp patlamazsa, sinirli komşu av tüfeği ile vurmazsa, fener şampiyon olduğunda balkonda değilseniz, izmir de suda bulunan arsenikden zehirlenmezseniz, herhangi bir şekilde hiç trafiğe çıkmıyorsanız , çete savaşının ortasında kalmaz, pkk bombasına rastgelmezseniz, hele deprem tehlikesinden yırtabilirseniz vs vs. ) kalıp paslanmaktansa hayallerim uğruna yolda ölmeye razıyım.
Dua edip etmeyeceğime gelince.
Sizin bakış açınıza sahip olmadığım için dua etmeyi düşünebilirim belki.
Türkiye den neden çok sayıda kaşif ( yani özgür, korkusuz, cesaretli, bilinmeyene yelken açarak , insanlık için faydalı olan , kahvede kağıt oynarken evde futbol - magazin izlerken ömrü geçip gitmeyen kimse
) çıkmadığının satır arası okumalarını yazdıklarınızdan çıkartmak mümkün.
Gitiitğim ülkeler hakkında o ülkede yaşayan ortalama bir vatandaştan daha fazla bilgi sahibi olduğumu söyleyebilirim. gitmeden önce 12 adet aşı olan, yanında 18 ayrı ilaç , 103 maddeden oluşan bir malzeme listesi ve toplamda 58 kg kadar yük taşıyan, her gün ve akşam sıtma ilacı yutan bize yeteri kadar "yeteri kadar araştırma yapmadığınızı varsayıyorum" demek için biraz daha düşünmeniz gerekli sanıyorum.
Ha şuraya gelelim , arkamda bomba patladı evet doğru. Ancak aynı olay taksim meydanında da yine bir kaç sn ve yine 30 - 40 metre farkla başıma gelmişti. Yani bir hakkım daha var