Biraz da Gülelim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan phobios Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 172,255
Ynt: Biraz da Gülelim

Ekrem işten çıkmadan önce karısını evden arar;

-Tatlım , patron bir kaç arkadaşıy...la beraber komsu vilayetteki
büyük gölde balık avlamaya gidecek, benim de gelmemi istiyor.
Bu hafta sonunu orada geçireceğiz.
Bu benim terfi almam için iyi bir fırsat.

Benim için yeteri kadar giysi ve olta takım çantamı hazırlarmısın?

Direk ofisten çıkacagız ve geçerken evden çantaları alırım. Ha, yeni ipek mavi pijamamı da koymayı unutma.
Karısı biraz işkillenir.
Fakat kocasının istediklerini de yapar.
Hafta başında adam eve gelir, biraz yorgundur
ama iyi gözükmektedir.

Karısı onu karşılar ve çok balık tutup tutmadığını sorar.

Ekrem: Ha, evet epey balık tuttuk. .
Fakat sana söylediğim pijamayı çantaya koymamışsın.
Karısı: Oltanın bulunduğu takım cantasına koymuştum.

Etiketler

Kadınlar Kamyoncu olursa kamyon arka yazıları nasıl olur?

‎*Gaz fren şanzuman, manikürsüz halim duman

*Sen batan güneş, ben yollarda kremşanti

*Miras değil sevgilim hediye etti güzelim

*Bir sana hastayım, diyete girdim yastayım

*Kulağıma takarım küpe, geçemez beni hiç bir züppe

*Torpidon da aseton yoksa güzelim, mühim değil ben mazotla da silerim

*Nazar etme ne olur evlen senin de olur

*Rujum biter yollar bitmez...

*Makyaj çantam yanımda, içindekileri dizerim..sakınbeni geçmeyin hepinizi çizerim ...

*Bir makyaj yapmaya doyamadım, bir de sana ...

*Saçlarımı savururum, güneş gibi kavururum..beni sollarsan eğer, arabanı uçururum...

*Yolların kurdu, ablanın fordu.

*Bu rampaların ustasıyım bonus card'ın hastasıyım...

*sen geç evlat abla yorgun

*Aragazı yapma beklemede kal Yola çıkmadan Rujunu yanına al

*kuaför'ün Ustasına Kamyonumun Markasına....

;D ;D ;D ;D ;D ;D

Selam, benim adım Wanda .

- Selam, benimki de Slyvia, sen nasıl öldün?

- Donarak... öldüm.

- Ne kadar... korkunç.

- Yok o kadar kötü değildi, soğuktan titremem geçince ısınmaya başladım ve uyku bastı, sonunda huzur dolu bir ölüm.

- Peki sen nasıl öldün?

- Ağır bir kalp krizi geçirdim. Kocamın beni aldattığını sandım, onu iş ü......stünde yakalamak için eve erken geldim, fakat evde tek başına televizyon seyreder halde buldum.

- Sonra ne oldu?

- Kesinlikle evde başka bir kadının olduğundan emindim, bütün evi aramaya başladım. Çatıyı, yatakların altını her yeri aradım fakat bulamadım. Ararken aşırı yorulmuşum, kalp krizi geçirdim ve öldüm.

- Ah be güzelim bir de derin dondurucuya baksaydın, şu anda ikimiz de yaşıyor olacaktık....

Adam, lüks erkek kuaföründe oturmuş bir yandan sakal traşı olurken, bir yandan da elleri manikürlenmektedir.
Manikürü yapan sarışın fıstık adamın ilgisini çekmekte gecikmez:
- Güzelim, bu gece benimle çıkmaya ne dersin? Kız gülümser:
- Özür dilerim ama ben evliyim.
- "Boşversene" der adam, "Seninkine telefon et bu gece işin çıktığını eve gelemeyeceğini söyle.."
- İsterseniz siz söyleyin, şu anda sizi tıraş ediyor...

Haklı soyguncu

Adamın biri karanlık bir sokakta iyi giyimli başka bir adamın önünü kesip silahını doğrultmuş,
“Paranı ver!..” demiş.
“Bana bak!..” diye cevap vermiş iyi giyimli adam,
“Ben kimim biliyor musun?.. Ben milletvekiliyim” Adam
“O halde..” demiş tekrar silahını doğrultarak,
“Paramı ver

Alıntı...

Ben delikanlı iken Dünyayı değiştirmeyi istiyor ve bunun için çalışıyordum,
Sonra Otuzlu yaşlara kadar Ülkemi değiştirmeye çalıştım,
Onu da başaramayınca halkımı değiştirmeye karar verdim,
Kırklı yaşlardan sonra etrafımı ve mahallemi değiştirmeye kalktım.
Ama artık yaşlanmaya başlamıştım ve zor mücadelelere girecek gücüm kalmamıştı,
Sonunda bari ailemi değiştireyim dedim, onlarda artık kendileri olmuştu ve beni dinlemediler.
En nihayet anladım ki değişikliğe kendimden başlamam gerekiyormuş.

Kendimi değiştirebilirsem ailemi, ailem değişirse mahallem ve şehrim, onlar değişince ülkem, ülkeler değişirse de Dünya değişebilir. Yani Dünyadaki olaylar hakkında birilerini suçlarken, burada en doğru soru,
"bu konuda acaba ben ne yaptım."

oort cloud' Alıntı:
GÖRMÜŞ , HATTA ERMİŞ BİR DEDE İLE KONUŞURKEN SORDUM ,

DEDE ; AİLENİN BAŞI KADIN MIDIR , ERKEK MİDİR ?

ERKEK BAŞ TIR .

PEKİ KADIN NEDİR ?

KADIN ZARİF BİR BOYUNDUR , BAŞI NEREYE İSTERSE ORAYA ÇEVİRİR ….

PEKİ EVDE SON SÖZÜ KİM SÖYLER ?

TABİİ Kİ ERKEK SÖYLER EVLADIM ;

DİYECEĞİ DE ŞU DUR ; PEKİ KARICIĞIM……!!!!!!!!

:D :D Beğendim :D

oort cloud' Alıntı:
Kanada'ya Taşınan Bir Antalya ’ lı nın Günlüğü

Sevgili Günlük
12 Ağustos
Kanada'daki yeni evime taşındım. Çok heyecanlıyım. Burası çok güzel. Dağların manzarası muhteşem.Onların karlarla kaplı halini görebilmek için sabrımı zorluyorum.
14 Ekim
Kanada dünyanın en güzel yeri. Yapraklar kırmızı ve turuncunun tonlarına dönmeye başladı. Bir atla kir gezintisi yaptım ve bir kaç geyik gördüm, çok
güzeldiler. Muhtemelen yeryüzündeki en harika hayvanlar. Burası cennet olmalı. Burayı çok seviyorum.
11 Kasım
Geyik avlama sezonu kısa bir sure sonra başlıyor. Böyle harika hayvanları öldürmeyi nasıl olurda isterler anlamıyorum. Umarım yakında kar yağışı başlar. Burayı seviyorum.
2 Aralık
Dün gece kar yağdı. Her yerin beyaz bir örtü ile kaplanışını seyretmek için gece kalktım. Tıpkı kartpostal gibi . Dışarı çıktık merdivenlerdeki ve garajın önündeki karları kürekle temizledik. Kartopu oynadık, ben kazandım. Kar temizleme makinesi (belediye'nin) gelince, garajın önündeki karları tekrar temizlemek zorunda kaldık. Harika bir yer. Kanada'yı seviyorum.
12 Aralık
Dün gece biraz daha kar yağdı. Kar temizleme makinesi önümüzden geçice garajın önündeki karları tekrar temizledik. Burayı seviyorum.
19 Aralık
Dun gece biraz daha kar yağdı. İşe gitmek için garajdan çıkamadım. Burası çok güzel bir yer fakat kürekle kar temizlemekten yoruldum. Kar temizleme makinesine Lanet olsun !
22 Aralık
Bu beyaz boktan dün gece biraz daha yağdı. Kürekle kar atmaktan ellerim su topladı ve belim ağrımaya başladı. Kar temizleme makinesinin, ben garajın önünü kürekle temizleyene kadar yolun köşesinde gizlendiğini düşünüyorum. Pez.....in
25 Aralık
S....ttiğimin yılbaşısı .Yine yağdı.Eğer kar temizleme makinesini kullanan pez...i bir elime geçirirsem yemin ederim o p...u gebertecem.Yollardaki lanet buzları eritmek için neden daha fazla tuz kullanmadığını anlamıyorum.
27 Aralık
Allahın belası dün gece yine yağdı.Kar temizleme makinesinin en son
gelişinden beri 3 gündür karları kürekle atamadığım için eve hapsoldum.Hiç
bir yere gidemiyorum.Hava durumunu sunan spiker bu gece 25 santim daha yağacağını söyledi.25cm karin kaç kürek edeceğini Biliyor musun ?
28 Aralık
Kuş beyinli spiker yanılmış.83cm daha yağdı. Bu gidişle karlar
yazdan önce erimez. Kar temizleme aracı kara saplandı ve hıyar oğlu
hıyar sürücü benden küreğimi ödünç istedi. Karları temizlerken tam altı
kürek kırdığımı ve sonuncusunu da onun kalın kafasında kırmaktan zevk
duyacağımı söyledim.
4 Ocak
Nihayet evden çıkabildim. Markete gittim ve yiyecek aldım. Dönüşte lanet geyiğin biri arabamın önüne atladı. Arabamda yaklaşık 3000 dolarlık hasar var. Bu hayvanların hepsini gebertmek lazım . Lanet yaratıklar her yerde varlar. Umarım avcılar hepsinin kökünü kurutur.
3 Mayıs
Arabayı şehirde bir tamirciye götürdüm. Yollara dökülen baş belası tuzlar yüzünden arabamın kaportası çürümüş.
10 Mayıs
Türkiye'ye kesin dönüş yaptım ve Antalya'ya bir daha ayrılmamak üzere
yerleştim. S...im Kanada'yı da ,karı da, geyikleri de ...

Konuşma dilinde argodan hoşlanmasamda az önce gecenin yarıısında buna kıskıs çok güldüm ve kendimi manyak gibi hissettim :D :D :D

Konuşma dilinde argodan hoşlanmasamda az önce gecenin yarısında buna kıskıs çok güldüm ve kendimi manyak gibi hissettim :D :D :D

Haklısınız ,biraz argo oldu ama konunun özünü bozmadan ancak bu kadar sansüre uğratabildim ,özür dilerim ,zarif iltifatınız için de teşekkür ediyorum . :D

oort cloud' Alıntı:
Konuşma dilinde argodan hoşlanmasamda az önce gecenin yarısında buna kıskıs çok güldüm ve kendimi manyak gibi hissettim :D :D :D

Haklısınız ,biraz argo oldu ama konunun özünü bozmadan ancak bu kadar sansüre uğratabildim ,özür dilerim ,zarif iltifatınız için de teşekkür ediyorum . :D

Rica ederim,önemli değil...Sağlıcakla kalın... :smiley:

DÜRÜSTLÜK :smiley:

İşadamı, ofisinde geç saatlere kadar sekreteri ile ciddi ciddi çalışır. Geç olmuştur, günün yorgunluğuna ek olarak acıkmışlardır.

'Hadi çıkalım artık, gidip bir şeyler yeyip evlerimize gidelim' çıkarlar, bir lokantada iyi bir akşam yemeği yerler, biraz da alkol alırlar, sonra işadamı, sekreterini evine bırakır.

O ara, sekreter, nezaketen, bir kahve içmek isteyip istemediğini sorar.
İşadamı da neden olmasın diye düşünüp kabul eder. Kahveyi içki takip eder, içkiden sonra ruhlar ısınır ve birlikte olurlar.

İşadamı kalkar, evine gider. Sabah 04 civarıdır. Arabayı parkeder, cebinden bir tebeşir çıkartır, ceketine pantolonuna bir kaç çizik atar biraz tebeşir tozu serper ve içeri girer.

Karısı ayakta beklemektedir.
'Neredeydin ?' diye sorar.
İşadamı da ; Aysel'le geç saate kadar çalıştık, sonra yemeğe gittik, onu eve bıraktım yemekten sonra, ama beni kahve içmeğe çağırdı, kahveydi, sohbetti, içkiydi derken kendimizi yatakta bulduk, ancak toparlandım, geç kaldım, özür dilerim karıcım' der.

'Yalancııııı ! Yine bütün gece o zibidi arkadaşlarınla bilardo oynayıp bira içtin di mi ! sen adam olmayacaksın ruhun serseri !'

Alınacak Ders:

DAİMA DOĞRUYU SÖYLEYİN,
NASIL OLSA KARŞINIZDAKİ
İNANMAK İSTEDİĞİNE İNANIR.

Reha Muhtar'ın kulakları çınlasın :smiley:

Mahkemelerdeki yaşanmış dialoglar:

SORU : Doğum tarihiniz nedir?
CEVAP : 15 Temmuz
SORU : Hangi yıl?
CEVAP : Her yıl

SORU : Hastalığınız hafızanızı etkiliyor mu?
CEVAP : Evet
SORU : Peki ne şekilde etkiliyor?
CEVAP : Olayları unutuyorum.
SORU : Bize unuttuğunuz bir şeyi örnek olarak verebilir misiniz?

SORU : Sizinle yaşayan oğlunuz kaç yaşında?
CEVAP : Ya 38 ya da 35 Hangisi olduğunu hatırlamıyorum.
SORU : Ne kadardır sizinle yaşıyor?
CEVAP : 45 yıldır...

SORU : Kocanız uyandığı zaman, size söylediği ilk şey neydi?
CEVAP : Bana ''Neredeyim ben, Canan?'' dedi.
SORU : Peki bu niçin canınızı sıktı?
CEVAP : Çünkü benim adım Suzan...

SORU : Korna çaldınız mı?
CEVAP : Kazadan sonra mı?
SORU : Kazadan önce.
CEVAP : Tabii; 10 yıl boyunca...

SORU : Kadının üç çocuğu vardı değil mi?
CEVAP : Evet.
SORU : Kaçı erkekti?
CEVAP : Hiçbiri.
SORU : Hiç kız çocuğu var mıydı?

SORU : Merdivenlerin bodrum katına indiğini söylediniz.
CEVAP : Evet.
SORU : Aynı merdivenler yukarı çıkıyor muydu?

SORU : İlk evliliğiniz nasıl sona erdi?
CEVAP : Ölümle.
SORU : Ölen kimdi?

SORU : Saldırganı tarif eder misiniz?
CEVAP : Orta boyluydu, sakalı vardı.
SORU : Kadın mıydı, erkek miydi?

SORU : Vücudu incelediğiniz zamanı hatırlıyor musunuz?
CEVAP : Otopsi 18.30 da başladı.
SORU : Adam ölüydü değil mi?
CEVAP : Yok, masada oturmuş, neden üzerinde otopsi yaptığımı merak ediyordu!

Birgün büyük bir oluşum her milletten ajan seçmek üzere da...ha önceden belirlenmiş kişileri görüşmeye çağırmış.. Önce Amerikan'ı odaya almışlar ve sormuşlar, "Karın mı, devletin mi??"
"Devletim" demiş Amerikan hiç düşünmeden..
"İyi" demişler.. "O zaman al şu silahı ve yan odadaki karını öldür"
Amerikan silahı almış.. Sonra birden durmuş ve "Yapamayacağım" demiş..
Fransız'ı almışlar odaya, "Karın mı, devletin mi??"
"Devletim" demiş..
"İyi" demişler.. "Al şu silahı.. Karın yan odada.. Git ve onu öldür.."
Fransız silahı almış, kapıya gitmiş.. Sonra birden durmuş "Yapamayacağım" demiş..
Temel'i çağırmışlar.. "Karın mı, devletin mi?"
Temel hemen yanıtlamış, "Devletim"
"Al şu silahı, yan odadaki karını vur"
Temel silahı almış, yan odaya geçmiş.. Odadan önce bir silah sesi ardından da kırılan camın sesi gelmiş..
Temel odadan çıkınca sormuşlar "Ne oldu?"
Temel yanıtlamış, "Verdiğiniz silah kuru sıkı çıktı.. Ben de karıyı camdan attım.."

1950'li yıllarda Amerikalı mühendisler gelmiş Türkiye'ye.. Kay...seri'de bir kısım imar çalışmalarına rehberlik edeceklermiş.. Türkiye'de o zamanlarda yol güzergâhını belirleyecek alet ve eleman yokmuş..
Türk mühendisler eşeği yokuşa sürüyor, arkasından elemanlar şeritmetre çekiyor ve eşeğin ayak izlerine kazık çakıp istikamet belirliyorlarmış.. Bunu gören Amerikalı mühendis pratiği kavrayamamış ve sormuş,
- Ne yapıyorlar böyle?
Türk mühendis cevap vermiş,
- Rampada yolun güzergâhını belirliyorlar.
- Anlayamadım?
- Eşek rampayı en uygun yoldan çıkar, biz de eşeğin izinde kazık çakıp rampada yol güzergâhı belirliyoruz..
Amerikalı katılarak gülmeye başlamış.. Yatışınca da sormuş,
- Peki eşek bulamayınca ne yapıyorsunuz?
Türk mühendis bozuntuya vermeden cevap vermiş,
- Amerika'dan mühendis getirtiyoruz..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR