Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ORHANBIYIKLI Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 286
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 58,928
Ynt: Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER

nordic1903' Alıntı:
Hayırlı olsun..Tez zamanda istediğiniz gibi bir modifiye olmasını dilerim

cenk bey merhaba,
uzun zanandır düşünüyordum , isoff'un gezisinde aracı yan yatırınca ,rötüşle uğraşmayayım komple yapalım diye düşündüm,iyide oldu :D
bu yan yatmış hali :D :D[attachment=1]

DSC00790.jpg

Etiketler

bu gün elektirikçi arkadaşım sonerin dükkanına gelmiş aracım, soner defender konusunda uzman,100'zün üstünde defender'in elektirik tesisatını sökük taktı,.
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

DSC00873.jpg

DSC00874.jpg

DSC00875.jpg

DSC00876.jpg

nordic1903' Alıntı:
Hayırlı olsun..Tez zamanda istediğiniz gibi bir modifiye olmasını dilerim
cenk bey merhaba,
uzun zanandır düşünüyordum , isoff'un gezisinde aracı yan yatırınca ,rötüşle uğraşmayayım komple yapalım diye düşündüm,iyide oldu :D
bu yan yatmış hali :D :D[attachment=1]

Orhan bey;

bu pozu sanırım Hüseyin Abinin facebook albümünde görmüştüm..İçim cız etmişti..Allah beterinden korusun..Ben de komple bi kaporta düşünüyorum ama önce 300 TDI motor var planlarımda..

Sonere ben de gitmeyi düşünüyordum..Demek ki bu aralar meşgul olacak ;D ;D Siz işinizi bitirin öyle gideriz artık..

Saygılar

Cenk

çok haklısın 300 tdi daha önemli ,inşallah gönlündeki aracı yaparsın, o devrilme çokta önemli değildi hacı 1000tl cıvarı rötüş yapacaktı, boşver kupayı bile söküp yapacağız dedim , :D :D :D

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
çağrı merhaba ,muhteşem olacak,herşey hazır bir uçtan girip öbür uçtan çıkacağız inşallah ,birde şu aceleci hallerim olmasa. :D lastik konusunda kararsızı bir takım daha gelecek.etti 3 takım sende aklımdasın.

Abi bende öyle aceleciyim, ama sen İstanbul'dasın işin ehli insanlar yapacak aracını. Tez halleder, çıkarırsın canavarı... :smiley:
Lastiklerden haber bekliyom :D

Orhan bey , bugün nasip olmadı..

hem seninle tanışmak hemde aracının yapılması aşamasını görmek için Hüseyin beyin yanına ugradım bugün..saat 16.00 gibi.

Aracını göremedim..Yukarıda bahsettigin gibi diger işlemler için başka dükkanda imiş.Hüseyin beyle lafladık ;D

Herkese Merhaba,

Orhan Abi, hayırlı olsun. Bu gün Soner'in dükkana uğradığımda gördüm senin aracı, ben uğramadan bir saat kadar önce çıkmışsın, karşılaşamadık :D
Kolay gelsin.

Görüşmek üzere,

Barış

merhaba ali
gerçekten işinin ehli, bir keresinde sohbet ediyorduk ,telefon çaldı istanbul dışından bir elektirikçi arkadaşa kablo renkleri ve yerini tarif ederek sorunu giderdi. ;)

mdr' Alıntı:
Orhan bey , bugün nasip olmadı..

hem seninle tanışmak hemde aracının yapılması aşamasını görmek için Hüseyin beyin yanına ugradım bugün..saat 16.00 gibi.

Aracını göremedim..Yukarıda bahsettigin gibi diger işlemler için başka dükkanda imiş.Hüseyin beyle lafladık ;D

üzüldm hocam ya , :-\3-5 sokak yukardaydım, yaz istersen şunu bir kenara 0535 413 46 26, kısmet ne yapalım

suyabatmaz' Alıntı:
Herkese Merhaba,

Orhan Abi, hayırlı olsun. Bu gün Soner'in dükkana uğradığımda gördüm senin aracı, ben uğramadan bir saat kadar önce çıkmışsın, karşılaşamadık :D
Kolay gelsin.

Görüşmek üzere,

Barış

merhaba barış, defender'in tüm bağırsakları ortaya dökülmüş dimi :D[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

DSC00877.jpg

DSC00878.jpg

DSC00879.jpg

Kolay gelsin. Bu iş için plânlanan süre nedir ? ;D

yucel59' Alıntı:
Kolay gelsin. Bu iş için plânlanan süre nedir ? ;D

merhaba yücel ,parca, mekan ve usta sıkıntısını hallettik, planı buna göre yaptık, ben mayıs sonu diyorum ,fakat haziran 15'e de razıyım.

bugün uğradım kaportaya yollanmış iyice sökülsün bir iki foto çekerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,852
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

SON KONULAR

Geri