Ynt: Bir Pumada Erzurum Da Doguyor
evet hepinize teşekkür ederim aracın motorunu kedimiz yerleştirdik sadece torna tevsiye işlerini tornacı halletti kulakları felan biz kendimiz yaptık kaputuda kendimiz kestik üzerine fibergılastan bir şekil verdik o yüzden usta ismi veremeyecegim bende profösyenel olarak bu işi yapmıyorum biz biraz mekanikten anlayan demir dagrama kaynakcıyız babamla ben. bu sitedenden daha önce motor takma paylaşımlarındanda esinlenerek bu işe başladık ve bitirdik ben inanıyorum ki kendi arcımız oldugu için herşeyin daha saglam olmasına çalıştık bir örnekle şasedeki oyontuyu minimaze ettik ve her tarafta 4mm saç levhayla güçlendirdik motor kulaklarını dier arkadaşlar gibi deyil 1cm saçtan 2 kuşaklı yaptık karter defransiele çokyakın olmasın die ki yakın oluyordu motoru kurtaracak şekşilde yüsek bagladık buyüzden emme manifordu kaputa deydi o yüzden koputda tadilata gidildi evet tur atma şansımız oldu oldukça güzel 1.22 dişli taktık biraz kalkışlarda zayıf sonrası oldukca başarılı bir müdded sonro 1.41dişli elime geçirirsem kış ayların da onları tamayı düşünüyorum yazın 1.22 leri bügün kaputuda bitirdik ama fotusunu çekemedim yakında paylasırım arkadaşlar ben bu siteden çok şeş öyrendim bende şimdi yaşadıgım tecrübelerimimi sizlerle baylaşırım kafanıza takılan ları sormanız yeterli.