Bir Offroad Turuna Katılmak Mümkün Mü

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hakanbaglama Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,121

hakanbaglama

Yeni Üye
Mesajlar
15
Tepkime Puanı
3
;D offroad aracı alma arefesinde olan istanbulda yaşayan biriyim acaba siz değerli arkadaşlar benim en doğru seçimi yapmam için bana yardımcı olabilirmisiniz.kendi işimi yapıyorum haftada 1 gün kendime ayırabilirim benimde tutkulu bir offroadcu olmam için bana yardım edin lütfen
 

Etiketler
Ynt: Bir Offroad Turuna Katılmak Mümkün Mü

hakan kardeşim aramıza hoş geldin ,öncelikle tam olmasada hafif gezilerde kullana bilmen için biraz olsun donanımlıbir araca ihtiyacın var,bu araç neolabilir osiz belileyin bütceniz nedir nasıl ne maraka ,bunları yazarsanız size yol gösterecek arkadaşlar olacaktır,istanbulda hangi semptesiniz .
 

Ynt: Bir Offroad Turuna Katılmak Mümkün Mü

istanbul fatihte ikamet ediyorum.20 bine kadar olabilir.birde eğer bu iş bana göre değilse satılabilir bir araç olmalı.az hasarı araçlara bile bakıyorum ;mesela 2005 grand vitara buldum bir tane
 

Ynt: Bir Offroad Turuna Katılmak Mümkün Mü

Bu ise zaman ayırabilecekmisiniz oncelik budur bence. Misal cumartesi gezebilecekseniz harik. Pazar evliyseniz her zaman cıkamazsınız araziye. Malum coluk cocukta kendilerıne vakıt ayrılsın ıster. Aılece severseniz offroadu harıka olur. Bi arac alıp bı yerden baslayın. Ama kazalı arac almayın. O bahsettıginiz vitaranın parcası pahalıdır. Kaportacı boyacı degılsenız almayın hasarlı arac.
 




Ynt: Bir Offroad Turuna Katılmak Mümkün Mü

hakanbaglama' Alıntı:
işim gereği sadece pazar vakit ayırabilirim yeterli olurmu
Bence önemli olan sizin ayırabildiğiniz vakit ten ne kadar keyif alabileceğiniz. Offroad kısmının her adımı masraflı olacaktır bunu unutmayın. sonrasında gezileriniz kadar sanayide de vakit geçirmeye başlayacaksınız.
Ben pazar günü 2 çocukla (biri 4,5 diğeri 1,5 yaşında) 70 km yol gidip 1 saat çamura girip mangalda sucuk pişirecek kadar vakit ayırıp sonrasında 70 km geri dönüyorum. Yetiyormu? yetmiyor ama o keyfi anlatmaya kelimede yetmiyor. :smiley:
Hakan555 bey'in de söylediği gibi eğer evliyseniz eşinizle, çocuk sahibiyseniz ailece bundan keyif alırsanız ister istemez vakit ayırmaya başlayacaksınız. :smiley:
Saygılar.
 

Ynt: Bir Offroad Turuna Katılmak Mümkün Mü

Bir kaç tecrübeli arkadaş bir yol yöntem göstersin. Toplasın bizi. Hafif bir gezi yapalım bu pazar. Olmaz mı?
 


Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,509
Mesajlar
1,519,025
Kayıtlı Üye Sayımız
172,165
Kaydolan Son Üyemiz
gül93

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst