Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 706
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 210,706
Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

Kısaca dergi için özet..

aha bu ilk hali.... foto filan

araya dolar yuro foto ları

aha bu da son hali.. ;D

Etiketler

34 sayfayı tek tek okudum bu aracı çamura soymaya kıyamam ben

darktreys' Alıntı:
34 sayfayı tek tek okudum bu aracı çamura soymaya kıyamam ben

zaten bunlar çöp atma aracı olarak yapıldı 2 kat kalitlei çöp poşetine konulmuş tercihen koloroplast çök battal boy alını araca binilir, en yakın çöp konteylerine evlerina ralarındaki arsalardan geçerek gidilip atılıp dönülür sonra yıkamaya ;D ;D ;D

Merhabalar,
Taktığım kelime benzeri şeyler,
slm, tkp işte bunların ne demek olduğunu hiç anlayabilmiş değilim slm= salam, tkp=Siyasi bir parti ismi.
İşte dilimizi güzel Türkçe mizi bu hale sokanlar acaba ne yaptıklarını zannediyorlar hani vardırya kanatcı vatandaş yazmış kanatchı size yemin olsun açlıktan gebersem ismi böyle olan bir yere kesinlikle girip yemek yemem.
Bu bozulma özel radyolar çıktıktan sonra başladı bazıları istisna dır onlar işini adam gibi yapıyor.
Bence Kültür Bakanlığı, TRT den sorumlu Devlet Bakanı ve Rütük bunlara müdahale edip ikaz bile etmeden lisanslarını iptal etmeli (sadist filan değilim) size yemin olsun benim bu işe yetkim olsa hem o tabelaları söktürüp, hemde abuk subuk konuşan radyoları kapatırım.
Bu arada benmi çok iyi değilim fakat mümkün olduğunca düzgün konuşmaya çalışan biriyim.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

lütfen yanlış anlamanıza gerek yok slm selam tkp takip ediyorum diyorum türk cemize hakaret etmiyorum daha yeniyim yeni yılda neşeli saglıklı bol kazanclı mutlu yıllar 2012

ufak bir kilit denemesi

www.youtube.com/watch?v=c2Xzk6SpTeE

http://www.youtube.com/watch?v=L-2dOjDr1zU

http://www.youtube.com/watch?v=UgZhMcNXqK4