jeep
Zirve
Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor
Bu yorumuna 37x12.50x15 4 tane aldım benim cj ye.. silverstone dan sonra kötü olursa başının etini yerim ;D
discovery-V8' Alıntı:Engincim creepy crawler özellikle kaya için dizayn edilmiş ama çamur tahliyeside müthiş, çok dayanıklı bir lastik, asfalttada AT den daha iyi yol tutuyor diyebilirim , hafif bir yol gürültüsü (mudzillayla , silverstone ile falan kıyaslanamayacak kadar az) ve küçük göbek büyük çap sebebyle oluşan bir balans yapma zorluğu dışında hiçbiryerde silverstonedan geri kalacağını düşünmüyorum. Lastiğin geneli büyük olduğundan dişler çok belli değil ama silverstonedan daha derin yan dişlere sahip, işin güzel yanı asfaltta bu yan dişler yerle çok az temas ettiğinden aşınmıyor ve gürültü yapmıyor.
ortadaki baklava dişler düz yolda çalışıyor, lastik gömülmeye başlayınca yanlardaki asimetrik dişler devreye girip tutunmayı sağlıyor. Özellikle asfalttada performansını çok beğendiğim için tüm araçlara aynı lastikten aldık.
Bu yorumuna 37x12.50x15 4 tane aldım benim cj ye.. silverstone dan sonra kötü olursa başının etini yerim ;D