bir kırmızı cj 7 den bizden gelsin

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Cabrio Jeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,715

Etiketler

Ynt: bir kırmızı cj 7 den bizden gelsin

hasanfb' Alıntı:
4 sene sonra bu günleride gördük....Güle güle sağlıklı günlerde bin İlkay abim... Allah gönlüne göre versin...

Bekliyoruz seni sahalara... ;)
allah razı olsun sagolasın hasancıgım valla gördük sonunda
cj den inmek içimden gelmiyor
aşıladın bize virüsü o gün bu gündür cj ile yatıp cj ile kalkıyoduk şimdi nerdeyse cj ile yatacagım sayende sagolasın hasancıgım
cj yi aşıladıgın için

aynen öyle valla hasancgm başladık bile
ayrıca bugün şanzıman motor ve difransiyel yaglarını degiştirmeye gönderdim direksiyonda boşluk var biraz onu baktırıyorum ön şaftta sorun varmış bakalım ne çıkacak

ön arka def. yağlar değişti ana sazıman arazi şanzıman yağlarda değişti , motor yağı yağ filitresi hava filitreside tam , direksiyon pompası keşeden kaçırıyor atf ekledik üstüne ama bugune yetişmedi dursun usta sağolsun baya ilgilendi bir kaç elektirik problemi vardı eski amerikancı elektirikcisini buldu bana teşekkur ederim işleri kolaylaştırdı

ön rot başları rot kolları değişti biraz eskimiş durumdaki gaz telide değişti arkda teker bilyaları yine arka fren keşeleri balatalarıda değişti bugun bunlar yetişti yarın da elfreni teli değişecek butun sıvıların değişmesinden snr motorun sesi değişti :smiley: foto ekliyorum

Görüntü0363.jpg

Görüntü0364.jpg

arka frenlerde ( kapmana) 2 tane keçe varmış içte ve dışta bunuda öğrenmiş olduk bu yuzden 2 saat parça bekledik , direksiyon pompasıda değişti ama bi ufak ses var yine sanırım yine değişecek ilkay abide keyifini sürüyor arabanın akşamları :smiley:

dün maslak da dayı jeep garaj uğradık ufak tefek sıkılacak ayarlanacak şeyler yapıldı , yapılabilecekler hakkında keyifli bir sohbet yaptık tanıştık kendisi çok ilgiliydi , yükseltmeyle devam edecez yolaa...

Görüntü0370.jpg

Görüntü0369.jpg

merhaba arkadaşlar cj nin lastik ve jantları degiştirdik
kupa takozu koyduk motoru sıfırdan yaptırdık yeni fotolar yakında ekleyecegim

cj anlatılmaz yaşanır gariplikleriyle beraber
aracı aldıgımdan beri benzin göstergesi çalışmıyordu 2 kere şamandıra degiştirdim (sıfır aldım) yine çalışmadı 3 elektirikçi gezdim çalışmadı elektirikçiler gösterge ile şamandıra birbirine uym saglamıyor yeni gösterge ve şamandıra alacaksın diyorlardı kontagı açınca hemen fule gidiyordu ibre taaaki düne kadar dün egsozcuya gitmek için aracın kontagını çevirdim bi baktım benzin göstergesi çeyrekte kapattım bi daha açtım yine aynı çeyrekte 50 tl lik benzin aldım gösterge yükseldi ve çalışmaya başladı kendi kendine garip ama güzel tamda elektirikçilerin dedigini yapmaya başlayacaktım iyi oldu en az 500 tl cepte kaldı :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,049
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR