KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
allah razı olsun sagolasın hasancıgım valla gördük sonunda
cj den inmek içimden gelmiyor
aşıladın bize virüsü o gün bu gündür cj ile yatıp cj ile kalkıyoduk şimdi nerdeyse cj ile yatacagım sayende sagolasın hasancıgım
cj yi aşıladıgın için
aynen öyle valla hasancgm başladık bile
ayrıca bugün şanzıman motor ve difransiyel yaglarını degiştirmeye gönderdim direksiyonda boşluk var biraz onu baktırıyorum ön şaftta sorun varmış bakalım ne çıkacak
ön arka def. yağlar değişti ana sazıman arazi şanzıman yağlarda değişti , motor yağı yağ filitresi hava filitreside tam , direksiyon pompası keşeden kaçırıyor atf ekledik üstüne ama bugune yetişmedi dursun usta sağolsun baya ilgilendi bir kaç elektirik problemi vardı eski amerikancı elektirikcisini buldu bana teşekkur ederim işleri kolaylaştırdı
ön rot başları rot kolları değişti biraz eskimiş durumdaki gaz telide değişti arkda teker bilyaları yine arka fren keşeleri balatalarıda değişti bugun bunlar yetişti yarın da elfreni teli değişecek butun sıvıların değişmesinden snr motorun sesi değişti foto ekliyorum
arka frenlerde ( kapmana) 2 tane keçe varmış içte ve dışta bunuda öğrenmiş olduk bu yuzden 2 saat parça bekledik , direksiyon pompasıda değişti ama bi ufak ses var yine sanırım yine değişecek ilkay abide keyifini sürüyor arabanın akşamları
dün maslak da dayı jeep garaj uğradık ufak tefek sıkılacak ayarlanacak şeyler yapıldı , yapılabilecekler hakkında keyifli bir sohbet yaptık tanıştık kendisi çok ilgiliydi , yükseltmeyle devam edecez yolaa...
cj anlatılmaz yaşanır gariplikleriyle beraber
aracı aldıgımdan beri benzin göstergesi çalışmıyordu 2 kere şamandıra degiştirdim (sıfır aldım) yine çalışmadı 3 elektirikçi gezdim çalışmadı elektirikçiler gösterge ile şamandıra birbirine uym saglamıyor yeni gösterge ve şamandıra alacaksın diyorlardı kontagı açınca hemen fule gidiyordu ibre taaaki düne kadar dün egsozcuya gitmek için aracın kontagını çevirdim bi baktım benzin göstergesi çeyrekte kapattım bi daha açtım yine aynı çeyrekte 50 tl lik benzin aldım gösterge yükseldi ve çalışmaya başladı kendi kendine garip ama güzel tamda elektirikçilerin dedigini yapmaya başlayacaktım iyi oldu en az 500 tl cepte kaldı