Teşekkürler panellere o tarz bir baskı yapmadım. Sadece üstünde gözüken pulları bırakmıştım. Ama tavsiyenizle daha dikkatli olacağım.Elinize saglik çok güzel olmuş ıyi gezmeler. Küçük bir tavsiye; panellerin üzerine bırakın basmayı eliniz ile bile bastırmayın hiç görmediğiniz iç tabakalarda micro çatlaklar oluşacak 1-2 sene içinde değişmeleri gerekecek.
Hareket halindeyken kapanıyor. Anten ayarlanabiliyor.Uydu anten hareket halindeykende sabitmi,kapanıyormu?çok yüksek olmuş,hareket halinde köprüaltına bir yere değmesin
Gayet güzel,güle güle kullanınHareket halindeyken kapanıyor. Anten ayarlanabiliyor.
Çok sağolun umarım sizde gönlünüze göre bir karavan sahibi olursunuz.Çok güzel işler başarıyorsunuz , yakınlarda bende kendi arabamı çevireceğim nasipse.
İlk kullanımda garip geldi. Sonra kullandığım telefonda pusulaya bakıyorum ayarlıyorum. 2 dk sürüyor. Zor değil el alışınca çok kolay oluyor. Gayet güzel. Otomatik bulan cihazlar bazen benim bulduğum yerlerde yayın alamıyorlarSizdeki antenden bende aldım ama takmadim uydu bulma kolay oluyormu, üzerindeki derece işe yarıyor mu?