Sayın chaos_54
Aracımı dönüştürmeye başlıyorum, bu aşamada eşim ve 11 aylık kızım ile birlikte uzun yıllar sürecek karavan ile hem gezme hemde yaşama hayalimizi gerçekleştirmekti amacım. Bu sebeple bu hayatı anlatabilmek adına bir site açtım, güneş paneli + elektrik tesisatı, yalıtım malzemesi, lastik & lastik depolama hizmeti vb bazı konularda sponsorluk aldım, sitemizde hem malzemelerin kullanımını hemde tanıtımını yapacağız.
Bu sebeple güneş paneli sistemimiz 1kw ın üstüne çıkacak, bu yüzden invertör (3000w) ve akülerimiz büyük olacak.
Sizden şu konularda bilginizi ve tavsiyenizi istiyorum.
1) Buzdolabı için indel b,weaco gibi markaların fiyatları euro kurununda hesaba katılması ile oldukça yüksek oluyor, bu yüzden ev tipi bir buzdolabı seçeceğim. Bu konuda sizin seçiminizi merak ediyorum
2) camları nereden aldınız ve özellikleri neler (yapıştırmalı sürgülü cam sanırım?)
3) kullandığınız tuvalet ve sistemini anlatabilirmisiniz? Nasıl bir tuvalet? atık kısmını nasıl hallettiniz?
4) aracın altına yerleştirdiğiniz gri su deposunu nerede yaptırdınız ve aracın altına nasıl montelendi, delindimi?
Bu konularda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Aracım 15m3 iveco daily.
Son olarak aracınızın son halinin fotolarını atabilirmisiniz?
Çok soru sordum galiba
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.