selin22
Kamp I
Merhaba, uzun sure carpisma test sonuclarindaki basarisizligi nedeniyle onyargiyla yaklastigim Duster marka araci, malum ekonomik kriz nedeniyle fiyat performans olarak tekrar degerlendirdim ve alip denemeye karar verdim. Sehir ici ve sehir disinda araci cok kullandigim icin ve 700 800 kg bir karavan cekecegim icin az yakmasi, arazide hem yukseklik hem de cekis olarak avantajli olmasi, parcalarinin ve vergisinin de dusuk olmasi kararimda etkili oldu. Ve ilk kampima gittigimde onceki Qashqai marka aracimla cikamadigim yerlere Duster la cok rahat ciktim. Lastiklerim eski olmasina ragmen. Arka koltugu yatirdigimda icerisine 120-190 sisme yatak dumduz oturdu. Ve kamp malzemelerim genis genis araca sigdi. Dezavantaji ise disi gercekten teneke gibi kesinlikle 110-120 km hizi gecmemek ve dikkatli kullanmak lazim. Ancak yola, bir yere varmak icin degil yolda olmak icin cikan bir gezginseniz cok da problem teskil etmeyecektir bu durum. Bir de ic malzemesi kalitesiz, demode ve motor sesi eski kamyonetler gibi iceride yankilaniyor, yol sesini de iceri cok aliyor. Ancak bu durumlar beni rahatsiz etmiyor. Kamp arabasi olarak bana sagladigi avantajlar sayesinde gercekten alir almaz bu araca cok isindim. Turkiye sartlarinda bir kampci icin tam bir f/p araci.