Bir Defender Doğuyor Forever Foremost Challenger

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan foremost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 88
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,642
Ynt: Bir Defender Doğuyor Forever Foremost Challenger

selam İbrahim, heyacanını anlıyorum herşey istediğin gibi olur umarım, uzun araştırmalar yaptın iyi şeyler yapacağına inanıyorum, ihtiyacın olduğunda buradayız, kolay gelsin selamlar.

Etiketler

ndogru' Alıntı:
Hayırlı olsun. Krikonun yeri olmamış bence. Allah korusun yaya biirine sürterse öldürür.

abi o alıntı resim yurtdışından başka bir araçtan. bizim plan stepnenin içinde arkada ortada dikine olacak şekilde. bir resim vardı bende bulamıyorum bulsam keşke :D

sağolasın gazi abi girdik bir yola hayır ola umarım pazartesi yeni resimleri sitede yayınlayacağız

bora yeni resimler buldum onları atıyorum kriko ile ilgili

land_rover_defender_a1236429869b2524664_2_orig.jpg

88317.jpg

şu an bendede tavanın arkasında 2 kelebek somunla takıyorum ama geceleri araç içine alıyorum. kilitli bir sistem olsaydı tam süper olacaktı ;D bu arada son resimde yok ama plastik tutucu parçayı taktım krikoya, kolların stabil durmasını sağlıyor.

CIMG6051.jpg

CIMG5998.jpg

arkadaşlar yeni fotolar ekliyorum [attachment=1][attachment=2]

IMG_3238.jpg

IMG_3239.jpg

kapılar tamamen soyulup içleri 2 tarafliyapışkanlı izolasyon malzemesi ile kaplandı ses ve toz yalıtımı için su tahliyedelikleri tamamen temizlendi açık görülen yerleri daison denen
izelasyon silikonu ile kaplandı ve kapı lastıkleri çürümeye yatkın bölgelerdi temizlenip oralarda tamamen daison silikon ile kaplandı üzerine macun işlemi uygulandi

son resimde köşede mavi yuvarlak bir astar kutusu var onun altındakı orta kare parça normal defenderlerde yoktur o bölüme kadar aracın içinde cihazlar bulunduğundan orayı uzatmışlar ben normal olmasını istedim ve o bölümü söktüm ve altından orjinal tabanı çıktı daha pırıl pırıl ellenmemiş

arkadaşlar şnorker montajıda tamamlandı ancak boyadan sonra katılacağı için sonra sökülecek snorker için iç bağlantısı ayrı 2 aparat kullandık [attachment=1][attachment=2][attachment=3]

IMG_3304.jpg

IMG_3305.jpg

IMG_3306.jpg

snorkeli neden sürücü tarafına takmadınız? ıcerdekı hava hortumunun bukadar uzun olması sakıncalı degılmı??

Berk öncelikle merhaba sana aracın snorkeri almadan takmadan önce konuyu bilen bu işin duayenleri ile konuştum özelden bunlardan biride V8 yavuz bey bana sağ tarafta daha uygun olacağını ve görüş mesafemide kısıtlamayacağınıda belirtti ayrıca sağ tarafa takmam extra parçalarda almama neden oldu ancak sağ tarafta dedikleri gibi daha güzel oldu yanlızca takılan içteki sarı hortum biraz kaba oldu ancak çok sağlam ısıya karşı denenmiş bir boru ilerde daha esnek bir boru ile değiştirebilirim
berk bende sana ön konsolu aracına yerleştırdınmı diye soracaktım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR