Bir Defender Doğuyor Forever Foremost Challenger

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan foremost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 88
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,642

foremost

Zirve
Yer
adana
Merhaba arkadaşlar ben adana halil ibrahim nihayet aracımı daha güzel bir hale getirebilmek için gereken bütçeyi ve yeri buldum ve yapacaklarımı bu forumda sizlerle paylaşmayı başımdan geçenleri sizlere anlatmak istiyorum umarım benim başimdan geçenler defender kullanıcılarına va defender düşünen tüm doğa severlere yardımcı olur
benim aracım defender 110 1993 model 2.5 benzinli aracım emniyetten çıkma sinyal bazucu olarak sabit görev yapmış ve fazla yorumlamış kopartası gayet düzgündü bu yönden şanslıyım ben fotoları yavaş yavaş atıcağım ve hikayeme devam edeceğim

önce aldığım zamanki fotoları ve iç döşemesindeki eksikleri giderdim biraz sondan başladım ama inanın boya yaptırmak aklımda yoktu ama defender sevdası ağır bastı [attachment=1][attachment=1][attachment=2][attachment=4][attachment=3][attachment=5]

IMG_2987.jpg

IMG_2988.jpg

IMG_2990.jpg

Etiketler

Ynt: Bir Defender Doğuyor Forever Foremost Challenger

aracımı aldıktan sonra onu yarış parkurundada denemek ve hünerlerini görmek için küçük çapta bir yarışa katıldım ve aracım beni hiç üzmedi [attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

IMG_3020.jpg

IMG_3110.jpg

IMG_3082.jpg

IMG_3107.jpg

IMG_3101.jpg

üçüncü resimde hamdi abi ve gazi abinin aracı bizim karemizden çekildi o yarışmadı ama aracı ile göz doldurdu buradan selamlar

IMG_3096.jpg

IMG_3098.jpg

IMG_3042.jpg

gelelim şimdi işin mali boyutuna adana da baş vurduğum bazı kalıteli ve bu işi yapabilecek ustalar var kabul ediyorum ama benim butcemi aşacak şekilde oldukları için başka arayış içine girdim burada yalız boyaya 3.5 bin ile 4.5 bin arası değişen şaka gibi fiyatlar gördü aracım bu fiyatlar bana uymadı tabi uzun araştırmalarım meyvesini verdi
parça satın aldığım zeki abi bana kozanda bu işleri yapan bir ustadan bahsetti bu usta defender boyamada bayağı iyiymiş artı oradaki maden ocaklarının çoğunda bu araçlardan var alıp yenileyip kullanıyorlarmış atladım gittim kozana 45 dakikalik bir yolculuktan sonra usta ile tanıştım boyadığı araçları tek tek gezdim bu işçilik kafama yattı geldik zurnanın son deliğine 2 bin TL olarak anlaştık bunların içinde döşeme ve elektirik yok yani sökülmesi ve geri boyandıktan sonta takılması bunlar için ise döşemeci 400 tl yanlız bu fiyatın içinde ön göğüsün üst parçasının deri kaplanmasida var söküp takması ,elektirik 200 tl yanlızca sökmek ve takmak artı 2 adet sis lambası,emliyet şarteli kablo çekilmesi bunlara dahil el sıkıştık aracımız yeniden doğması için start verdik hadi bakalım hayırlısi fotoları çektikçe burada yapılan işlemleri anlatacağım ve sizlerimde fikrine ihtiyacım var ben ancak işimden dolayı yanlızca hafta sonları gidebiliyorum buhafta gittiğimde çekeceğim fotoları yayınlarım hayırlı günler dilerim

merakla bekliyoruz umarım içinize sinen bir iş ortaya çıkar,

takipteyim. kolay gelsin. bu arada aldığımız krikoları stepne arkasına koyanlar var. bende o şekile çevirmeye çalışacağım ;) sende düşünce ne yönde?

selam bora benim aracın port bagajın arka iç tarafına monte düşünülüyor çünkü dışa yapamıyorum dışta 2 adet anten ve bir adet projektör var arkaya stepneye asmaya kalksam benim jantlarda değiştiği işin arka bağlantılarda değişti yeni janta göre bağlantı elemanları takıldı yeni jantın göbeğine göre sana bir kaç resim gönderim fikrin olsun [attachment=1][attachment=2]

grizzly0008.jpg

jbhkj.jpg

benim düşündüğümde stepnenin arkasında içte duruyor kriko yani en dışta değil. resmini bulursam ekleyeceğim :smiley:

bulursan gönder bana bu konuda yardımcı olur hem lastğin arkasındada kalırsa hırsızlığına önler büyük ölçüde

ibrahim selamlar,haydi hayirlisi gönlüne göre olur insallah.bir an önce bitirde ben 8. ayin ortasina dogru gelecegim toroslarda bol bol gezeriz.takipteyim resim bekliyorum,kolay gelsin.

Teşekkür ederim sağolasın abi kısmet inşşallah istediğim gibi olur ekibi kurup vuracağız defleri dağlara resimleri yarından sonra yayınlayacağım yarın gidiyorum kozana ondan sonra yükleyeceğim teşekkürler iyi günler dilerim

Hayırlı olsun. Krikonun yeri olmamış bence. Allah korusun yaya biirine sürterse öldürür.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR