Bir Defender da Bizden Olsun (Gaziantep)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,001
Ynt: Bir Defender da Bizden Olsun (Gaziantep)

O saclar motorun içerisine bakan kısımda yalnızca 2 cm gibi destek amaçlı içe doğru kıvrıldı. Ama sac olsaydı bu iş yaptırmazdık. Araya girecek su kesin çürüme yapardı. Birde ön çamurluğa destek olması için fena olmadı. Üzerine çıkanlar içine çöktürmüştü.

Etiketler

aracınız çok güzel olmuş gökhan by allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin

bu arada şu lastik kaplama işi hoşuma gitti bende yaptırabilirmiyim telefon felan varmıdır acaba

Kaplama işini Giresun'da yapırdık.
Abdülkadir usta
0 532 686 51 62
Fatsa da jeep şenliklerinde tanışmıştık. Lastiği yarın deneyeceğiz. Detaylı bilgiyi kendisinden alabilirsiniz.

jeep' Alıntı:
Kaplama işini Giresun'da yapırdık.
Abdülkadir usta
0 532 686 51 62
Fatsa da jeep şenliklerinde tanışmıştık. Lastiği yarın deneyeceğiz. Detaylı bilgiyi kendisinden alabilirsiniz.
teşekkür ediyorum saolun bu arada yukarıda bi resim eklemişsiniz o sizin için ilk ve son oldu haberiniz olsun bundan sonra olsa olsa defender sizi çeker bulmuşsunuz yeni landcı bir şeyden haberi yok kandırıyorsunuz he :D

ata036' Alıntı:
teşekkür ediyorum saolun bu arada yukarıda bi resim eklemişsiniz o sizin için ilk ve son oldu haberiniz olsun bundan sonra olsa olsa defender sizi çeker bulmuşsunuz yeni landcı bir şeyden haberi yok kandırıyorsunuz he :D

Yine de belli olmaz ;D tabiki ben batarsam beni de birisinin çekmesi gerekecek. Ama biz defender için batmaktan çok çıkmaya dönük hazırlamaya çalışıyoruz. Şimdi o lastiklerle Gökhan kardeşimiz kendini paletli sanıp sağa sola dalacaktır ;D Birde defender da kilit yok. BUnu hala önemsemeyenler var, yanılıyorlar.. Kilitsiz kullanım ayrı marifet ve kıvraklık ister. Defender bu konuda biraz hantal. O yüzde çapraza girmeden, girince de durmadan devam etmek gerek diye düşünüyorum.

allah kolaylık versin inşallah ikinizde batmadan gezer tozarsınız diyorum bu arada lastikler denedikden sonra bilgi verirseniz sevinirim şimdi ustanızı arıyorum

jeep' Alıntı:
Yine de belli olmaz ;D tabiki ben batarsam beni de birisinin çekmesi gerekecek. Ama biz defender için batmaktan çok çıkmaya dönük hazırlamaya çalışıyoruz. Şimdi o lastiklerle Gökhan kardeşimiz kendini paletli sanıp sağa sola dalacaktır ;D Birde defender da kilit yok. BUnu hala önemsemeyenler var, yanılıyorlar.. Kilitsiz kullanım ayrı marifet ve kıvraklık ister. Defender bu konuda biraz hantal. O yüzde çapraza girmeden, girince de durmadan devam etmek gerek diye düşünüyorum.
Defender hantaldır ama dengeli bir araçtır eğer arkada viraz denge mili yoksa ve 4 lastikte çapları tamamen eşitse diferansiyel kilidine daha az ihtiyaç duyarsınız

jeep' Alıntı:
O saclar motorun içerisine bakan kısımda yalnızca 2 cm gibi destek amaçlı içe doğru kıvrıldı. Ama sac olsaydı bu iş yaptırmazdık. Araya girecek su kesin çürüme yapardı. Birde ön çamurluğa destek olması için fena olmadı. Üzerine çıkanlar içine çöktürmüştü.

Sacları içeriye kıvırdığınızda çok iyi olmuş mukavemet dahada artar benim demek istediğim tamamen orjinal şekli birde siyah statik toz boya ile boyanması gerekir fotodaki defenderin sacları orjinaldir

defender-roofrack-8.png

Bizimki de güzel oldu ama bugün bizi bayağı üzdü. Az daha yarın ki geziye katılamıyordu. 4.silindirdeki sibop çalışmıyor. Karbüratörden yağ verdik çalıştı. Uzun zaman yatan bir alet, normal sayılır dedik ama gezi sonrası üst kapak sökülecek.

slm arkadaşlar ben gökhan göktugya teşekkür ederim benle ilgiendigi için lastikler süper calışıyo hiçbir şekilde hatası yok işimden dolyı devamlı yazanıyorum. dünkü gezimizin görüntülerini atar herhalde enyakın zamanda.

Sibondaki hatayı bu hafta halletmeye calışacaz ama cokta arabaya zarar vermiyo.tabi göktug la beraber

Çok guzel olmus gule gule bının umarım bırgun adana osmanıye tarsus g.antep bır araya gelır.

Biraz klasik olacak ama nekadar mıktar tuttu toplamda ve nekadar surede bıttı bende yaptırsammı dıye dusunuyorumda:smiley:

Lastikler bize göre sınıfı geçti. Çamur tahliyesi filan çok güzel. Ama kaplama olması ileride ne gibi sonuçlar doğurur, bilemeyiz tabi. Şu ana kadar sorun yok ama..

th_film-12.jpg

herkese selam.....
maaşallah maaşallah.... abi bu ne güzel olmuş böyle be.. Allah nazardan saklasın. kazasız belasız kullanın inş. kuğu gibi endamlıca duruyor...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR