ergun funda' Alıntı:Selam ben izmirden Ankaraya 8 ay önce taşındım izmirdeyken 5 sene kendi rahvan atım vardı buraya gelirken vermek zorunda kaldım ama at tutkusu cok başka ankarada at binebileceğim yerler muhakkakki vardır ama ben bilmiyorum yardımcı olurmusunuz . 4 yaşında kızımda at delisi onuda başlatmam gerekli 1 2 seneye kadar.
hüseyinmelih' Alıntı:ben ve kız arkdaşım uzun bir süredir istiyoruz şu işin eğitimini ama istanbuda neresi var bir türlü bulamıyoruz. Gün batmadan da artık eğitim vermiyormuş. Başka bir yer varmı yardcımcı olursanız çok iyi olur.
ergun funda' Alıntı:Selam ben izmirden Ankaraya 8 ay önce taşındım izmirdeyken 5 sene kendi rahvan atım vardı buraya gelirken vermek zorunda kaldım ama at tutkusu cok başka ankarada at binebileceğim yerler muhakkakki vardır ama ben bilmiyorum yardımcı olurmusunuz . 4 yaşında kızımda at delisi onuda başlatmam gerekli 1 2 seneye kadar.
SEVAL' Alıntı:Ben binici çizmesi yerine Harley Davidson çizmesi kullanıyorum.
Son derece rahat ve konforlu. Üstelik fiyatı da ucuz diğerlerine nazaran.
SEVAL' Alıntı:Ben Pegasus Binicilikten ders alıyordum.
Ders ücreti 50 TL idi geçen yıl. Bu yıl orası kapandı.
Ben de şimdi yakın bir yerlerde yeni kulüp bakıyorum.
Giysi olarak bayanlar için tayt uygun. Ama binici pantolonu da alınabilir.
Binici pantolonları 60 € civarında.
Ayakkabı üzerine chaps giyebilirsiniz bacaklarını koruması için.
Chaps de yaklaşık 70 € civarında.
Onun dışında tog (binici kaskı) var, o da 60 € civarında.
cidowsky' Alıntı:seval hanım bu ürünlerin verdiğiniz fiyatlarını dechatlondan 3/1 fiyatına buluyorsunuz neredeyse biz ankara mağazasından çeplerimizi ve binici pantolonumuzu aldık bayanlar için evet tayt hatta rahat bir kumaş pantolon bile oluyo bende kışlık çizmelerim vede eskiii harley botlarım var onları kullanıyorum hem bunları günlük hayattada kullanabiliyorsunuz 1 taşla 2 kuş yani tok çeps ve erkekler için taytta dediğim gibi uygun fiyatlara bu mağazada var